Az elnökválasztás óta lassan minden napra jut Trumptól egy visszavont nagy kampányígéret. Nem volt ez másképp Skóciában sem. Először 1,25 milliárd dolláros beruházást ígért, ehelyett nagyjából 50 milliósra becslik a végértéket. A helyieket azzal a szlogennel fogta meg, hogy hatezer munkahelyet teremt, ebből végül 95 lett. Két golfpálya helyett egy épült csak fel, a nyolcemeletes, 450 szobás luxushotel és a 950 apartman ígéretéből pedig egy 16 szobás hotel lett. A Trump International Golf Links tavaly nagyjából 400 millió forintnak megfelelő veszteséget termelt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mintha orban is ugyanebbol a kottabol tanult volna: merjunk nagyot almodni...
Es ha tudna trump (meg a magyar megfeleloje), hogy bizony vannak emberek, akik nagyivben szarnak mindkettojuk fejere, akkor mennyire elcsodalkoznanak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Trump eddig élte a milliárdosok irigylendő életét, most vénségére nyakába szakadt a fél világ sorsa. Kellett ez neki?
karma1
@Manhattan: Sajnos, azt kepzeli, ha tud penzt csinalni, es eleg gazdag, akkor alkalmas mar egy orszag elvezetesere is. Nem szamol azzal, hogy ez a megbizatas max 8 evig lehet az eletformaja, utana megint vissza kell ballagnia a sajat uzletehez. Hiaba van a nagy csaladja, es hiaba dolgoznak ok ejjel-nappal az apjuk bizniszein, az nem ugyanaz, mintha o maga csinalna azt. A ketto viszont nem megy egyutt, mert Amerika - barhonnan is nezzuk - megiscsak egy vezeto nagyhatalom, es nagyon nem mindegy, hogy merre kormanyozzak az orszagot.
trumpot annyival tartom jobb valasztasnak orbannal, hogy o mar bebizonyitotta, hogy tud a sajat erejebol is boldogulni (jo, persze, de az apjatol orokolt tokevel), mig orban a politikabol tollasodott meg, es a sajat eszere, erejere soha sem volt szuksege, igy csak egy ingyenelo pioca
Manhattan
" Meg kell értenie, hogy a világ nem az ő pénisze körül forog" www.youtube.com/watch?v=UWdUlMHEMAo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.