Lesújtó a közhangulat Magyarországon – 80 százalék érzi úgy, hogy inkább rossz, mint jó irányba haladnak a dolgok itthon.

Az Ipsos 25 országra kiterjedő kutatását a tekintélyes The Economist foglalta össze, és a HírTV idézi. A magyarok majdnem kétharmada az egészségügy helyzetét látja a legtragikusabbnak. Ez világviszonylatban is kiemelkedő, az ötödik helyre fért fel.

A dobogó második helyén a pénzügyi és a politikai korrupció áll, ezt követi az elszegényedés és a társadalmi egyenlőtlenség.

A magyarok 80 százaléka szerint rossz irányba mennek a dolgok

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amíg ez a kleptokrata, maffia, parazita kormány van hatalmon semmi jóra nem lehet számítani. A korrupció állami szintre emelt. A haveri kapitalizmus során a szotyis csúti és bandája, a fideszes oligarchák, állami csókosok, hűbéresek és haverok gazdagodnak. A pórnépnek kuss van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Az irány jó,-ívelt,tehát körbejárunk? Cirka 1954-et írunk-újra?
verőce21
@Lepényleső: (19:13) A világpolitikától függően viszont eljuthatunk újra a kőkorszakba is! :)
JAJMÁR
Kb. Pont ebben a sorrendben sorakoznak a súlyos problémák, ahogy a 80 % látja. Csak azt nem, hogy kik és hogyan fordítanák jó irányba a dolgokat.
Jozefina
Valakik hazudnak!!! Vagy a 80 %-aki azt mondja, hogy rossz irányba mennek a dolgok, vagy, akik afidesz-kdnp-re szavaznának. A kettő ellentmondásban van egmással!!! De a közvéleménykutatók is variálhatják az eredményt. Minden esetre fals a kép!!!
solidedge
Ebben nincs semmi új. Magyarországon a 15. századtól mennek rossz irányba a dolgok.
Béla333
@solidedge: 09.11
Csak eddig mindig lehetett mást hibáztatni: a törököt, az osztrákokat, a németeket, az oroszokat, de az elmúlt 26 évért kit hibáztassunk?
Csak magunkat tudjuk! Mi szavazunk újra és újra azokra, akik csak kárt, bajt hoznak az országra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.