Három héttel azután, hogy a kormányközeli Opimus Press megvette a lapot kiadó Mediaworkst, november közepén Csabai Károly újságíró távozott a kiadó üzleti lapjától, a Világgazdaságtól – írja a 444.hu. A lap hozzáteszi, Csabai legutolsó írását az MNB-alapítványok ingatlanvásárlásáról eltávolították a lap online felületéről.

A cikk szerint közelebbi és távolabbi kollégák is úgy érzékelik, hogy a személyi váltások nem szakmai alapon történtek: Csabai távozásával egy időben Mezősi Tamás főszerkesztővel is szerződést bontottak.

A Népszabadság munkatársai közül alig maradt valaki a Mediaworksnél, de a cikk szerint a VG-vel más tervei vannak a vezérigazgatónak, Liszkay Gábornak: egy fideszes Financial Times-t akar faragni belőle, ami nem színtiszta fideszes propagandát tolna, de azért a politikailag fontos témákban "irányt mutatna".

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az aljasok nem tűrik az igazságot magukról!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@human: Lécci, ne hasonlítsd Ramszeszhez!
II Ramszesz Egyiptom legnagyobb fáraója volt, uralkodását nevezték "Egyiptom aranykorának". Ez csak egy hazug, becstelen, embertelen parazita, amely rajtunk élősködik.
Az újságírónak meg "szerencséje" is volt, hogy csak ennyivel megúszta. Egyébként engem nem lep meg, már vártam valami effélét.
És nagyon félek, hogy Namihaminak igaza lest 2018-al kapcsolatban, bár ne legyen igazam, de én is ettől tartok ismerve az egy bítes birkákat, és sajnos, sokan vannak!
human
@Desischado: Én is úgy látom, hogy 2018-ban ismét a fidesz szerzi meg a legtöbb szavazatot. Kétharmada talán nem lesz és talán többsége sem a parlamentben. A lényeg, hogy amíg Polt Péter a főügyész addig a kiskirályok és királynék tovább tömik a zsebüket.
vonotok
Nesze neked sajtó szabadság. Brüsszelnek nem csak Ankarát kéne megfigyelni, lenne itt közelebb is mit telniük.
kisrigó
Egzisztenciálisan, karrier szempontjából is ellehetetlenítik, megbélyegzik azt, aki nem hódol be. Elérte a sunyi, aljas politikájával ez a szörnyeteg (a többi jelzőm nem nyomdaképes!) hogy az emberek kétszer is meggondolják, hol és mit mondjanak, mert a környezet is önként és dalolva stigmatizál. Ez, amit a lelkeknek ártott már önmagában is egy merénylet!
kiscsillag66
Lassan már elfogynak az ellenzéki újságírók. Istenem, mi lesz velük? Ezek képesek elintézik, hogy nem vehetik fel máshová, úgy, mint a klikknél. Borzasztó, milyen világot élünk.
Jozefina
Szólj igazat betörik a fejed!!! orbán sajtószabadsága!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.