Lagzi Lajcsi egy év után kapta vissza autóját a rendőrségtől – írja a Blikk. Az autó állapota jelentősen leromlott, amíg távolt volt és az értéke is csökkent.

A Dodge típusú terepjáró azért is volt különleges a Galambos családnak, mert évekkel ezelőtt azzal utazták be Amerikát egy tengerentúli turnén. Annyira megszerették a járművet, hogy az utazás végén úgy döntöttek hazaviszik. Azóta családi autóként használták.

Meg tudom erősíteni az információkat, sajnos igaz, hogy fogva tartották az autón­kat, teljesen indokolatlanul. Ugyanezt tették azokkal a gépkocsikkal is, amelyeknek nem is a mi vagyunk a tulajdonosai. Azokat szerencsére már korábban visszaadták.

Lajcsi elárulta: kára is keletkezett a gépkocsi lefoglalásából, hiszen az elmúlt időszakban a kocsi – állapotának romlása miatt – jelentősen veszített értékéből. Nem kapta meg azt a törődést, amit egy autónak alapból megad a tulajdonosa, ez is csökkentett az értékén.

Ráadásul nem is vezethette hazáig, más módon kellett hazaszállítania, mert az ügyintézők elkeverték az autó papírjait.

Az áram-, víz- és gázlopással, valamint vesztegetéssel meggya­núsított zenészt 125 nap előzetes letartóztatás után engedték ki a börtönből. Az ügy hamarosan bírói szakaszba ér.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A lefoglalt tárgyak állagmegőrzése bizony a hatóság feladata, az akku gondozásától kezdve a hűtőfolyadékig. Érdekes, hogy a többi járgnyt már visszaadták kor! Téged szándékosan szivatnak, mert rogytál bele az eljárásba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Talán zaklatták az őrök? Szegény terepjáró!

De ha tényleg csak állt esetleg fedetlen helyen' az botrány!
Clavigo
@surdilloFUJT: Nicsak...egy rááájongó..
Szeparepa2
Na jó hát azért ennyivel igazán támogathatta a hatóságok fáradtságos munkáját a mi nyugalmunkért és biztonságunkért, hogy kicsit néha, ha nagyon muszáj volt az ő autóját is bevetetették... csak úgy nagyon néha kb napi 20 órában fél éven át a legdurvább terepen 400 000 km-ert belerakva és kb harmada értékre amortizálva... de hát már bocsánat, a magyar népért mindent Lajos! Téged is mi emeltünk fel, mi adtuk neked a milliárdjaid... akkor tisztelj ennyire minket a magyarokat, hogy a mi szolgálatunkra és védelmükre épphogy icipicit, szinte semmit, használták a verdádat is átmenetileg... hát nem szégyelled magad te lagzis mi?
surdilloFUJT
@Clavigo: Nem épeen rájongó,csak nem olyan idióta hülye mint te vagy,amen!
Jozefina
Egy jó ügyvéd és lesz egy új terepjáró!!!
Clavigo
@surdilloFUJT: Ne verjen már a víz,,ember..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 7., 18:49
Meghalt Reigl Judit