Több józsefvárosi villamosmegállóból is eltűntek az ülőkék, és egy támaszkodásra való fadarab váltotta fel őket.

A 444.hu megkeresésére a helyi önkormányzat azt felelte, a BKK távolította el az ülőkéket az önkormányzat kérésére, az önkormányzat pedig azért szólt, mert a lakók panaszkodtak a megállók állapotára.

„A Társak a Teleki Térért Egyesületről van szó, melynek tagjai mind a környéken élő józsefvárosiak. Ők jelezték a környéken élők arra vonatkozó panaszát, hogy a szóban forgó villamosmegállóban az ülőkéket nem tudják rendeltetésszerűen használni, mert az ott kialakult életvitel-szerű tartózkodás és az azzal együtt megjelenő és állandósuló szeszesital-fogyasztás, valamint az ebből adódó bűz és mocsok élhetetlenné tette a megálló környékét.”

írta válaszában az önkormányzat.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."A hajléktalanok miatt szerelték le az ülőkéket a józsefvárosi buszmegállókban"...

Ügyes megoldás. Már csak az arra bóklászó utasokat kell elüldözni, valamint a buszoknak megtiltani a megállást. Ekkor egy igazi beszélgtős hely lesz a megállóból, ahol kulturáltan lehet az időt eltölteni. Esetleg hidegebb napokon az önkormi forralt bort is osztogathatna. Nagy siker lenne.

az utas meg menjen másfelé, vagy egyáltalán...minek utazik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@nemkati: @Horizont: Maradjunk abban, hogy Kocsis a mélyigénytelen mélybarom, mert neki Orbán hátsófele is elég. A lakosságra egyébként a többi fideSSes polgi is szarik
offside
Megoldás: egy vödör jéghideg víz a mocskos és környezetszennyező hajléktalanra. Nem hagyni nekik nyugtot, csak ha tisztán, szagmentesen tartózkodik a közterületen. Aludjon, egyen, fürödjön ürítsen, a hajléktalanszállón! Különben jön a vödör víz!
Jozefina
Geciség a geciktől!!! Undorító szemét mocskos banda!!!
kiscsillag66
Tényleg undorító, amit a hajléktalanokkal művelnek. Mindenhonnan már kiüldözték őket. Tudom, hogy nem kellemes látvány a sok szerencsétlen ember, de ez nem megoldás. Inkább segítsék őket. Csak az a baj, hogy akik elzavarják őket, nem emberek.
emerencia
Állóország lettünk. Aki nem tud állni, annak annyi!!! Kezdődött a munkahelyekkel. Pl. az egyik áruházban egy osztályán az eladók letehették a feneküket arra az időre, míg a számítógépet kezelik.(12 órás műszakban) A többiek is szerették volna ugyanezt elérni, erre a vezetők válasza: csináltattak többszázezerért nekik egy állópultot, külön figyelve arra, hogy az álló számítógépkezelés közben még a hátukat sem támaszthassák meg. Hallottam már arról is, hogy be akarják vezetni az álló utasokkal teli utasszállító repülőgépet de volt már arra is példa, hogy az ügyfélszolgálati irodán állni kellett az ügyintézőknek. Mindannyian állni fogunk mostmár. Ez a szép új illiberális világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.