Konti Csillának nem sokáig kellett tartania a hatóságoktól. Boldvai László korábbi MSZP-s képviselő felesége volt az egyik jelentősebb magyar szereplője a Panama-iratokként ismertté vált ügynek, és érintettségének nyilvánosságra kerülésekor számíthatott arra, hogy a hatóságok vizsgálódni fognak nála. A középiskolai tanárként dolgozó nőről kiderült, hogy egy offshore-cégen keresztül jelentős összegeket megmozgató bankszámlája volt az egyik legtekintélyesebb svájci banknál, és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) május 12-én pedig nyomozást is indított az ügyében költségvetési csalás gyanújával. Ez az eljárás azonban alig több mint egy hónapig tartott. A NAV Kiemelt Ügyek Osztálya ugyanis már június 13-án arról értesítette a nyomozás kezdeményezőit, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért megszüntetik az eljárást. Nem tartott sokkal tovább a Panama-iratokban feltűnt fideszes politikust érintő nyomozás sem. Horváth Zsolt korábbi fideszes parlamenti képviselőről az derült...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@human: 09.25
Csak kiemelném:-es helyzet az amit beidéztem.
Ez után jött a Fidesz dúlása!
Hogy most hol tart az ország, mennyi pénz ment ki a Fidesz királysága alatt, még nem is lehet felmérni!
Legfeljebb azt tudhatjuk, hogy mennyi Uniós felzárkóztatási pénzt kaptunk, de ennek semmi eredményét nem látni!
Nemhogy felzárkóznánk, a lemaradásunk egyre nő!!!
Béla333
@Béla333: 09.48
Lemaradt a beírásom egy része:
Az első mondat kompletten:
"Csak kiemelném: 2010-es helyzet az amit beidéztem."

Így talán érthető!
human
@Béla333: Elég elszomorító a tudat, hogy rég magunk mögött tudhatnánk az adósságunkat, de néhány magát magyarnak hazudó miatt egyik napról a másikra kell élnie a többségnek.
Béla333
@human: 10.09
És százezerszám mennek el a magyarok az országból egy élhetőbb élet reményében!
human
@Béla333: Ismerősöm is kint dolgozik. Szokott honvágya lenni, de pár hét itthon és már kifele vágyik. A politikai tér miatt is, az egy dolog. De ugyanennyit nyom a latban az emberek viselkedése. Vagy pusztán csak az ahogy megfigyeli őket az utcán. Teljesen más kint a hangulat terrortámadás ide vagy oda. Más is a pozitívumok közé sorolja, hogy sokkal nyugodtabbak kint az embereke.
human
"Annyi mindent írt a sajtó Pharaonról, hogy az ügyészség teljesen belezavarodott, ezért inkább nem is nyomoznak"
propeller.hu/itthon/3254138-annyi-mindent-irt-sajto-pharaonrol-hogy-ugyeszseg-teljesen#v1752007

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.