A Mediaworks nyolc megyei napilapjánál neveztek ki új főszerkesztőt – írja a hvg.hu.

Az Opimus Press tulajdonába került kiadó a megyei napilapoknál hajtott végre személycseréket, nyolc újság kapott új főszerkesztőt. A Somogyi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Petőfi Népe, a 24 Óra, a Békés Megyei Hírlap, az Új Néplap, valamint a Heves Megyei Hírlap élére állítottak új főszerkesztőt. A hvg úgy tudja, hogy a személycseréket a kiadón belül oldják meg, nagyrészt olyan emberek kerülnek a lapok élére.

A megyei lapok élén eddig főszerkesztő-kiadóvezető állt, ezt a pozíciót most megszüntetik, ahogy felelős szerkesztő sem lesz ezeknél az újságoknál. Több helyen az eddigi felelős szerkesztőt teszik meg főszerkesztőnek. A megyei napilapok eddigi vezetéséből Liszkay Gábor hat ember felmentett a munkavégzés alól.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@karma1: Petőfi sem egyedül állt ki. Ott volt mellette a tömeg. Na ez most nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@human: Annyi most is osszejonne, mint Petofinek, csak az ma mar nem eleg...Tudod, a tulnepesedes, es orban mar egyebkent is lezarta a Varat, csak elore bejelentett turistabuszok mehetnek fol oda, abbol is egyszerre max. 5...
Gondolod, hogy az eleg lenne Tancsics kiszabaditasahoz?
human
@karma1: Vidéki lapok függetlenségéért nem fognak százan sem tüntetni. Ezt Orbán is jól tudja ezért is meri meglépni ezeket.
justhpeter
Ezért hagytam, hogy a Népszabadság elvigye a helyi lapot is. Ha az orbanisztáni hírekre leszek kíváncsi, valamelyik haveri "köptető" csatornára kapcsolok.
laja70
i1.wp.com/www.kapost.hu/wp-content/uploads/2016/12/mszmp_jegyzokonyv_lengyel.jpg?w=627
Lengyel János elvtársat, a megyei pártbizottság PMO politikai munkatársát választottág a Somogyi Hírlap főszerkesztőjének. A mostanában ismét tele szájjal kommunistázó Fidesz-függelékek figyelmébe ajánlom a fenti papírfecnit a boldog 1987-es esztendőből.
Lepényleső
Ezt a jelen"prominensei"úgy fogalmazzák KMP vagy az MSZMP tekintetében,hogy tisztogatás.
Milyen jelzőt fognak erre kitalálni,hogy ez keresztényi cselekedetnek legyen mondható,vagy
egyszerűen csak annyi,hogy a népnek"mi köze hozzá"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.