Lezuhant és meghalt egy tetőn dolgozó munkás a Karmelita kolostor átépítésén, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azonnali vizsgálatot kért.

A Miniszterelnökség csütörtöki közleménye szerint Lázár János, mint a beruházásért felelős Miniszterelnökséget vezető miniszter az eset kapcsán utasította a területi közigazgatásért felelős államtitkárt, hogy az illetékes kormányhivatal bevonásával soron kívül vizsgálja meg az eset körülményeit, derítsék ki, hogy a kivitelezés során betartották-e a munkavédelmi szabályokat, illetve történt-e emberi mulasztás.

A Készenléti Rendőrség, mint az épület védelméért felelős szervezet lezárta az érintett területet és megkezdte a történtek felderítését. A Miniszterelnökség részvétét fejezte ki a tragikus balesetben elhunyt szakember családjának.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Na most legalább nem a Gyurcsány a hibás! Részvétem a családnak! :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@lampa laz: És ilyenkor a felelős jobb helyeken lemond...
Bringás
Régen gyűlt ennyi fogyatékos össze egy helyen!
Valaki dolgozik és előttem ismeretlen okból leesik és életét veszti. Na Orbán a hibás, mert megrendelte a munkát, amit libsiék tudva tudják értelmetlen!
1. Mi közötök hozzá, hogy a többség által választott kormány törvényesen milyen munkát végeztet? ,Nem a döntés okát, hanem az elszámolást leshetitek! Máshoz nincs jogotok majmok!
2, Ha a te tetődről leesik a bádogos, akkor gyilkos vagy?
Idióták!
nemkati
@Bringás: "1. Mi közötök hozzá, hogy a többség által választott kormány törvényesen milyen munkát végeztet? "
Leszarom, hogy ki és miért választotta meg törvénytelenül az elmebeteget és okádék kormányát. Mostmár nyilvánvaló, hogy amikor 0rbán, a g..i, azt találta böfögni, hogy 15 millió magyar miniszterelnöke akar lenni, ezt úgy értette, hogy csak azé a 2 millióé, akik megválasztották.

És hogy mi közünk hozzá, hogy milyen munkát végeztet? Hát az, hogy a mi pénzünkön végezteti azt a rengeteg milliárdokba kerülő, felesleges, elfuserált munkát, a mi pénzünket szórja, amit tőlünk rabolt el, az őt nem megválasztó 8 milliótól.
Bringás
@nemkati: Hozod a formád! Megint az idióta libsi matekozás, csak el ne kelljen ismerni, hogy mindig megvernek benneteket! A következőválasztáson is Orbán fog fölényesen nyerni, libsiék meg ismét nyüszíteni fognak a diktatúra miatt! Bizony, a többség a Fideszt választja, a sok "demokratikus" fasiszta majom, pedig itt fog fanyalogni!
Nem érdekel bennünket! Orbán jól vezeti az országot, elégedettek vagyunk vele!
Te és a bandád pedig kénytelen eltűrni az Orbáni vezetést, ha tetszik, ha nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.