Az Együtt elnökének neve hiába volt vendégként leadva a portán. Az Együtt elnöke egy megbeszélésre érkezett volna az épületbe, de hiába volt a neve vendégként leadva a portán, az őrök nem engedték belépni - számolt be az esetről az ellenzéki párt. Mint ismert, pár hónappal ezelőtt Kövér László egy mondvacsinált indokra hivatkozva tiltotta ki Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselőjének vendégeit a parlamentből. Ugyanakkor Szigetvári Viktor ma Szelényi Zsuzsanna országgyűlési képviselő vendégeként érkezett volna a Képviselői Irodaházba, ám az Együtt elnökét így sem engedték belépni. Kiderült, hogy Szabó Szabolcs vendégfogadási tilalmán túlmenően Szigetvári Viktort magát is kitiltották a Parlamentből, illetve a Képviselői Irodaházból. Az Együtt tiltakozik az eljárás ellen - írják. Elfogadhatatlan, hogy egy parlamenti képviselettel rendelkező párt elnökét egyszerűen kitiltják egy középületből, kiváltképp az országgyűlési képviselők irodaházából. Ez a magyar történelem...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kövér tényleg olyan, mint egy régi házmester! Élet - halál ura a " Házban". Csak nem egy porolóra akasztott sindarabot püföl, mikor bejelenteni valója van! Ja, és a házmestereknek nem volt magán hadseregük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.