Kíváncsi lennék arra az esetre, ha – tegyük fel egy pillanatra – az Unió átvenné a vezír illiberális, demagóg, diktatórikus hatalomfelfogását, és egyik pillanatról a másikra kipenderítené az egész bagázsával egyetemben, akkor mit lépne? Amit az esetben hallana, az nem a gazdaság dübörgése lenne, hanem a szétesés robaja.

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
@Yoda69: Csak újra kell választani Orbánt és az egyenlő az államcsőddel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@nyanya001: Mentek volna inkább helyette moziba?...
panellproli
Csúcsra jár az elmebajos, remélem hamar le is merül!
Eladott Ország
Immáron maga Orbán is elhiszi azokat a hazugságokat, melyeket talpnyalói terjesztenek róla. Azt nevezetesen, hogy Orbán politikusi, államférfiúi képességei nem csak A Párt és Az Ország, de talán még az egész Világ, sőt, az Ismert Univerzum vezetésére is alkalmassá teszik őt. A rendszerből ki van iktatva a visszajelzés, az ellenőrzés lehetősége is.
Élő Istenné felkent Egyszemélyi Vezető egyre inkább el van zárva a Valóságtól. Nem az Igazságot látja/hallja, hanem azt a Virtualitást, melyet a Propagandisták vetítenek (immáron) elé (is), melyet a “Dicskórus” zengedez a kagylófüleibe. Így pedig egyre kevésbé képes helyes döntéseket hozni. Olyanokat, amelyek legalább középtávon szolgálni tudják az ő személyes és a Famulusai érdekeit, fenntarthatóvá tenni a hőn áhított Hatalmat, a vagyonfelhalmozó Lopás lehetőségét.
Yoda69
@Borsodi: Pedig nagyon neki all a zaszlo. Nagy arat fog fizetni a magyar a nep a rovidlatosagert.
Borsodi
@nyanya001: Putyinnak jól jönne mert bárhová küldhetné,tönkre tenné az egész országot,már itthon bizonyított.
nyanya001
@Qqberci: Akár, vagy kenték volna a falra

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.