A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint fel kell készülni arra, hogy egy a tavalyihoz hasonló vagy annál nagyobb migrációs nyomás lehet a jövőre.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, ennek elsődleges útvonala a most zárva lévő balkáni útvonal lehet, ezért a kormány mindent megtesz azért, hogy erősítse a határvédelmet.

Arra a kérdésre, hogy a határőrizeti feladatokat nagy nyomás mellett is el tudja-e látni az ország, Bakondi György úgy válaszolt: remélik, hogy politikai eszközökkel és a balkáni útvonal zárva tartásával megelőzhető a nagy nyomás kialakulása.

A főtanácsadó beszélt arról is, hogy a német kormány azon javaslata, amely szerint Tunéziában állítanának fel menekülttábort, a magyar kormány tízpontos javaslatában hónapokkal ezelőtt már szerepelt és remélik, hogy egyre nagyobb támogatást kapnak a tervek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szókrakész: 22.37: Pont erre gondoltam en is...:o)))
1magyar
@Borsodi: Ez azt jelenti, hogy lőparancsot kéne kiadni a határunkat illegálisan átlépőkre.
justhpeter
Ezek szerint idén már nem lesz hó és nem kell majd átülnünk másik autóba. Erről már leszállt a főtanácsadó úr. Ha most még az a tragédia is be fog követekezni, hogy a migráncsok sem jönnek úgy, ahogy a kormány eltervezte, akkor Vakondi először depi lesz, aztán öngyi. Kardjába dől és vége. Nem mellesleg nekem ez a szcenárió is teccik.
sziha
Gyajjjjj, de ki van talava ez. Ez magyarul annyit tesz:
1., ha lesz: "Mi megmondtuk elore!"
2., ha nem lesz: "MI megvedtuk a magyarokat."
Ha van egy szamaram, mindig van ket lehetoseg, ugye...
wagabund
@Zeta: bocsánat Bástya elvtárs, de nem bírtam röhögés nélkül..

éberség elvtársak!
Főlökött
Erről azért nem igazán tesz említést a szentem :
"Bács-Kiskun megyében határvédő feladatokat ellátó Baranya megyei rendőrök közül harminchárman is megbetegedtek. Mint írták, hányás, hasmenés miatt kerültek kórházba többen is. Az első megbetegedésekről szóló jelentések múlt hét pénteken, november 25-én délután érkeztek – tudtuk meg a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától. Hozzátették, hogy négy rendőr került kórházba, közülük egy személyt jelenleg is ott ápolnak. A rejtélyes tömeges járvány napokig lázban tartotta a közvéleményt, ám mint kiderült, a rosszullétekért valószínűleg a calici vírus lehet felelős."

Forrás : www.bama.hu/baranya/kozelet/kiderult-mitol-lettek-betegek-a-baranyai-rendorok-696400

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.