Mindannyiunk miniszterelnöke egy húzással dupla glóriát kaphat a nyuggerektől. Újabb zseniális ötlet a nem pontosan tudni kiktől, hogy az eleve elvetélt „köztisztviselőkből postást” akciótervet, ami arra volt hivatott, hogy az Orbán személyes utasítására, tiszteletéből fakadóan kiutalt közpénzből a…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
@RonaGyuri: Ők nem hülyék, hanem a társadalmat nézik hülyének. No meg a "mi mindent megtehetünk" drága feleink! Apropó: a levél is pénzbe kerül ám! Elég lett volna a tv-ben szólni a kedves közönséghez!
kisrigó
@RonaGyuri: Ők nem hülyék, hanem a társadalmat nézik hülyének. No meg a "mi mindent megtehetünk" drága feleink! Apropó: a levél is pénzbe kerül ám! Elég lett volna a tv-ben szólni a kedves közönséghez!
eszegfu
"Konzultáció" alkalmával "engedtek a nyomásnak" és igy az olcsóbb és egyszerübb postát választották!? E nélkül senkinek sem volt meg a józan esze?! Csak gratulálni tudok ehhez!!!
nezelodo
Ime az amatőr kormány, amely profi módon a nyugdíjasok pénzén készít pártkiadványt! Minek nem ömlik a fideszes tv-kből pártújságokból elég, a Habony művek által mesterien összeollózott hazugság? A glóriagyártást meg hagyhatná így Karácsony közeledtével a barkácsoló kedvű keresztény párt aktivistáinak, a Betlehem készítésénél, ne a mi járulékunkból csináltasson a feje fölé fénykoszorút!
Nessy
Ez a levél is olyan felesleges, mint az eddigi "konzultációs levelek".
Ahogy annak sem volt sok értelme, ennek is kevés. Pár hívő majd bekeretezteti és az ágya fölé akasztja, a többség ad acta teszi.
Kisrigónak van igaza. Ahogy Áder sem küld újévi üdvözletet minden lakosnak levélben, úgy a pénteki igehirdetésénél Orbán is fényezhette volna a glóriáját.
Eladott Ország
A nyugdíjasok (birkák ) levele a pásztorhoz (csútihoz).
Ebben az országban már sok hamis pásztor úszta meg könnyen az elszámolást. A legrosszabb esetben is csak a pásztorbotot kellett leadniuk, a lopott gyapjakat és az elkótyavetyélt legelők árából kisíbolt összeget megtarthatták. Néhány puliból persze kutyabőr lett, ám a pásztoroknak nem esett bántódásuk: elszámoltak, átadták a botot, félreálltak egy időre. Az Ön közvetlen előde libapásztor volt, aki nem értett hozzá. Megúszta, most újra pásztor lenne. Az ő előde a hazudós pásztor volt, aki a nyáj még ki nem nőtt gyapjára is hitelt vett föl, hogy újraválasztassa magát. A pásztorbot alighanem örökös elvesztésén kívül más baja neki sem lett. Ön viszont mintha magát az elszámolást is szeretné addig csűrni-csavarni, amíg nem is lehet más eredménye, mint amit Ön akar. Gondolja, hogy a nyáj tízmillió tulajdonosa ezt hagyni fogja? Ennyire birkának néz minket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.