A felesége a szigetszentmiklósi járási hivatal vezetője. Kövér László fúrta meg, hogy a kormányhivatalnokok postások legyenek karácsony előtt, illetve a két ünnep között - tudta meg az atv.hu. Forrásaik elmondása szerint a házelnök „nonszensznek” nevezte az ötletet, ezt a meglátását pedig megosztotta „a megfelelő helyen is” - a kormányfőnél. Kövér azért fogalmazott ilyen végletesen, mert a felesége kormányhivatalban dolgozik, a szigetszentmiklósi járási hivatal vezetője, az ő tapasztalata alapján vonta le a következtetést a házelnök.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Egyszer azért ki próbálhatták volna,milyen a többségnek,akik dolgoznak.
Peller Anikó
@RonaGyuri: a kövérné is megtalálta a szemetet.
kissé felnőttem
nem megfurta, volt szerintem reális rálátása,, tudta erre keves a 3 nap, ez munka nem varázsceruza 25 nap is kevés maximális 30,000 fővel is meg a 30 az 60 ezer egy biztonsági őrrel + autó és egy főre 1 perc az kevés mivel nem pesten kell teriteni hanem csak 93.000 négyzetkilóméteren Aztán a hivatal sem állhat meg ugyhogy erre ha a fele megy akkor jan 31-re végeznek maradjunk ennyiben. Ki vezet? nem a futárszólgálat mert az tud az már profi gyakorlott volt rá ideje.
Eladott Ország
Arany egy bajúszkirály, megmentette anyucit és munkatársait, hogy felcsapjanak angyalkának és kipostázzák a "csirkefarhát" utalványokat. Csak egyetlen kérdésem van így, a végére. Mióta dolga a házelnöknek, hogy a kormány
nevében bejelentsen akármit is? Miniszter lettél? Vagy kormányfő? Mire gyúrsz, Laci? Te leszel a miniszterelnök, a személyiségzavaros meg elmegy köztársasági elnöknek?
Gyanús vagy te, mondjuk nem tegnap óta.
RonaGyuri
@Peller Anikó: avagy a szemét is talál tyúkot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.