Már jövőre munkaszüneti nap lehet a nagypéntek, a törvényjavaslatot támogatja a kormány – hangsúlyozta a benyújtók nevében Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere novemberben nyújtotta be a nagypénteket munkaszüneti nappá nyilvánító javaslatot az Országgyűlésnek.

Balog Zoltán közölte: nem kérték a jogszabály sürgős tárgyalását, mert úgy gondolták, "megfelelő súllyal" kell körüljárni a témát.

A javaslattal jövő februárban foglalkozik a parlament, így lehetővé válik, hogy a nagypéntek már 2017-ben munkaszüneti nap legyen. A kezdeményezést támogatja a kormány – írta az emberi erőforrások minisztere.

Hétfőn a Fidesz javaslatára egyebek mellett arról határoztak az Országgyűlésben, hogy nem tartják meg csütörtökön a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló jogszabály vitáját.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Részemről a szentestének jobban örülnék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ájtatos esztergányoló nagy pénteken te már lógni fogsz!!!
Manhattan
Részemről a szentestének jobban örülnék.
prime777
Nem a nagypénteknek kellene munkaszüneti napnak lenni ,hanem minden pénteknek az évben.
Na meg nettó 200 ezres minimálbért!
Annál kevesebbet ne kereshessen senki ebben a nemzeti honban! :D
Na ha ezt a kettőt összehozzák, akkor mit bánom én,hogy mennyit lopnak csalnak és hazudnak.
Ha ezeket véghezviszik, akkor talán lesznek teljesítményben is olyanok, mint amiket itt a nyaloncaik böfögnek róluk nap mint nap.
Majd ha ezt megcsinálják akkor emelem a kalapomat előttük.
Szókrakész
"hogy nem tartják meg csütörtökön a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló jogszabály vitáját."

Csütörtököt mondott a nagypénteki szavazás?!?!?!
Zeta
Egyszerű a képlet, frissen kell ,amit lehet , adni a hívőknek, a választásokra. Ha akarnák, már az idén, minek a hajrában könnyebb lesz vele korteskedni, mint sok egyéb mással. Hogy,O,Viktor, megtértnek,hogy S.Zsolt teológusnak, hogy B.Zoltán papelvtársnak ,Vargát hagyjuk, ez ne lenne fontos?
A kampány fontosabb!
Borsodi
Ez nagyon fontos,máris jobban érzem magam és hétfőn lesz péntek vasárnap meg csütörtök.Azért jó,hogy ezekre az okos emberekre lehet számítani igen fontos dolgokban.Mi lenne nélkülük velünk?
Szókrakész
@Borsodi: De mindet előre be kell dolgoznod.
Csak úgy ünnepnap az ünnepnap.
Legalábbis Magyarországon.
Veleda
Örülök neki. Nagypénteken mindíg darás tészta van ebédre a menzán. Kenjék a hajukra.
quadrocopter
Kedves, drága, aranyos választópolgárgák! Mit kívántok? Verjem pofán Lázárt? No, gyere ide János...- mondta Orbán, így, közeledve a választáshoz.
Cicamama55
Ne a nagypénteken, hanem az egészségügy-oktatásügy-szociális ágazat mélyrepülésén rugózzon, jóember! Sokan halnak meg ezeknek az ágazatoknak a szervezetlensége, átgondolatlan vezetése miatt, illetve elbutulás fenyegeti a felnövekvő generációt! Ezen kellene törni az agyát, nem dicsekedni, áradozni a nagy semmiről, s bolhából csinálni elefántot! Erre a mosolygó szmájli emberre vannak e területek bízva. Katasztrófa!!!
nezelodo
Remélem azt is törvénybe iktatják, hogy a vasárnapi szentbeszédet meg az aranyszájú B.Zsóti tartja a Bazilikában, kenyérrel dobálva Orbán bírálóit, Semjén által kitüntetve, az emberi szeretet népszerűsítésért.
picike1
@Manhattan: a feltámadás izgalmasabb
colibri
Remélem jövőre nagypénteken már csak a templomi szószék jut neki és csak ott osztja az igét a híveknek. Ez a zember is csak orbán mellett lehet miniszter, soha, sehol, máshol nem!
Eladott Ország
Csütörtököt mondott a nagypéntek.
Cickom, cickom, vagyon-e szép lányod?
Vagyon, vagyon, de mi haszna vagyon?
Add nekem azt, elkapom azt,
Szita-szita péntek, szerelem csütörtök,
Dobszerda.
Jozefina
És a négy napos munkahét mikor lesz??? MERJÜNK NAGYOT ÁLMODNI???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.