A kormányoldal, illetve a " csatolt szervezetek" nem szállnak le az idősekről. Az Idősek Tanácsának tagja szerint lépésről lépésre haladnak, hogy a nyugdíjasoknak is jobb legyen Magyarországon. Kusovszky Imréné az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában azt mondta: 2011-től 2015-ig összességében 21,1 százalékos emelésben részesültek a nyugdíjasok. A kormány családbarát politikájának része, hogy a nyugdíjasokon is segít. Kiemelte, hogy a korábban tervezett 0,9 százalék helyett 1,6 százalékkal emelkednek a nyugdíjak. Fontos gesztusnak nevezte azt is, hogy még karácsony előtt minden nyugdíjas és fogyatékkal élő 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kap. Ez mintegy 2 millió 800 ezer embert érint - mondta Kusovszky Imréné, megjegyezve: soha egy kormány, egy miniszterelnök nem jelentett még be ilyet. Ámuljunk ezen a páratlan - vagy már talán nem is annyira - szervilizmuson. Persze csodálkoznivaló valójában azért sincs túl sok a dolgon, mert az un. Idősügyi Tanács pontosan...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Elolvastam, és féktelen jókedv tört rám. Ittam egy gyümölcsízű teát, többször is fennhangon így szóltam: hurrá, hurrá..! Boldogságom egyre nőtt, ezért megkértem a családom tagjait, gátolják meg, hogy a nagy heppiségben kirúgjam a ház oldalát, mert 30 évi nyugdíjam se lenne elég a helyreállításra.:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@human: ezért a mondatért előterjesztelek Pulitzer-díjra!
human
@kamazuka: Gondoltam rá, hogy levédetem :)
kamazuka
@human: Barátom ez aranyköpés!
Ezt el kell, nem ezt kölcsön kell kérnem tőled!
Nessy
@solidedge: Lehet, hogy nekik is szövegértési gondjaik vannak? Alzheimer - demencia?
Tisztelettel kérem, engem ne képviseljenek!
kamazuka
@human: Vittem, köszönöm,de a cimbim a facsén legendát varázsolt belóle!
Még 1x köszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.