A kormányoldal, illetve a " csatolt szervezetek" nem szállnak le az idősekről. Az Idősek Tanácsának tagja szerint lépésről lépésre haladnak, hogy a nyugdíjasoknak is jobb legyen Magyarországon. Kusovszky Imréné az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában azt mondta: 2011-től 2015-ig összességében 21,1 százalékos emelésben részesültek a nyugdíjasok. A kormány családbarát politikájának része, hogy a nyugdíjasokon is segít. Kiemelte, hogy a korábban tervezett 0,9 százalék helyett 1,6 százalékkal emelkednek a nyugdíjak. Fontos gesztusnak nevezte azt is, hogy még karácsony előtt minden nyugdíjas és fogyatékkal élő 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kap. Ez mintegy 2 millió 800 ezer embert érint - mondta Kusovszky Imréné, megjegyezve: soha egy kormány, egy miniszterelnök nem jelentett még be ilyet. Ámuljunk ezen a páratlan - vagy már talán nem is annyira - szervilizmuson. Persze csodálkoznivaló valójában azért sincs túl sok a dolgon, mert az un. Idősügyi Tanács pontosan...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Elolvastam, és féktelen jókedv tört rám. Ittam egy gyümölcsízű teát, többször is fennhangon így szóltam: hurrá, hurrá..! Boldogságom egyre nőtt, ezért megkértem a családom tagjait, gátolják meg, hogy a nagy heppiségben kirúgjam a ház oldalát, mert 30 évi nyugdíjam se lenne elég a helyreállításra.:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Áááá...egy cseppet sem a Fidesz felé hazabeszélő nyuggerkákról van szó, nem? A hazai pályás nyugger-nyalogányokat jól kitömik közlével, vagy kormányzati szinten, vagy önkormányzati szinten, de minden évben beesik nekik bőven a "nyomorból" HUF-ban!
RonaGyuri
gyerekek ez csak nektek fiataloknak újdonság, nekünk a múlt század közepe tájékán élőknek az egykor megszokott volt. Az az egyéni gondunk, hogy azt reméltük, hogy soha többé! =))
Aki Én
Na ez pont olyan mint a 46%-os minimálbér növekedés, ami valójában 14%, mert a járulékokat emelték meg cefetül. Vagyis a 46%-ból valójában csak 14% ami zsebbe megy, a többi az államnak járulékok formájában. Hazug, csaló, szemfényvesztő banda.
szép új világ
"Az Idősek Tanácsa szerint" Ez úgy hangzott mint valami Karl May kalandregény idézet. Kb. a valóságtartama is annyi.
Nessy
Nem tudom e magas tanácstagok nyugdíja mennyi, és tanultak e számolni az általánosba? Nincs is hozzá közöm, de azért ha lehet, nyilatkozzanak a saját nevükbe, és ne mondjanak baromságokat!
Ez az utalvány cirkusz már inkább sértő, mint ajándék! Pláne, hogy minden nyugdíjast demensnek nézett Kósa úr!
A 2,3 % várható inflációvak szembe az 1,6 % emelés tényleg roppant "gáláns ajándék"! Az infláció számítást inkább fedje jótékony homály!
Érdeklődve olvasnám pl. az MNB, az állami vezetők véleményét, ha a 6 havi bérüknek megfelelő jutalom helyett kapnának egy 10000 forintos utalványt, azt is majd egyszer csak!
eugen4402
Elolvastam, és féktelen jókedv tört rám. Ittam egy gyümölcsízű teát, többször is fennhangon így szóltam: hurrá, hurrá..! Boldogságom egyre nőtt, ezért megkértem a családom tagjait, gátolják meg, hogy a nagy heppiségben kirúgjam a ház oldalát, mert 30 évi nyugdíjam se lenne elég a helyreállításra.:-)
eszegfu
@eugen4402: Hogy fokozzam a jókedvedet... ez a hölgy (Kusovszky Imréné) az "irás" szerint 57 éves...hogy lehet már a "vének tanácsának elnöke"?!
papa.49
@eszegfu: Gyorsan öregedett, az esze is úgy akkor ment el)))))))
Hogy az Isten nyila miért nem csap le erre az idióta társaságra, próbálnál megélni 126 ezer forintból ketten, és fizetni a havi 30 ezres gyógyszert!!!
Bringás
Tessék! Független szervezetek is elismerik a kormány jobbító programját!
nevemnick
Udvarias leszek az agylágyulásos Idősek Tanácsának tagjaival szemben:
A jó anyukátok pókhálós lába közét...
nevemnick
@Bringás: téged is jobbítson a valódi orbánc.
Bringás
@nevemnick: Bántottalak én téged libsi?
Sziszifusz
@Bringás: 15:11

... független szervezet ???
Ezt még te sem gondolhatod komolyan.
Bringás
@Sziszifusz: Tudom! A metró karambol is Orbán bűne!
Sziszifusz
@Bringás: 15:40
Ez most hogy jön a nyugdíjasok helyzetéhez ?
Egyébként a metró baleset a libsik és a Gyurcsányi meg a Soros György terrorista merénylete.
dr. prédikátor
Meg az anyád retkes 3,14 csája te vén lotyó, miért nem kussolsz te vén vészmadár!Idősek tanácsa az, a viktor szopkin seggnyalói vagytok mind!!!
Bringás
@Sziszifusz: Tényleg! Miből gondolod, hogy Orbán hívők ezek? Mi van, ha egyszerűen csak ezt gondolják, úgy mint én!
Nessy
Nos, olyan 300 - 400 ezer forint körüli nyugdíjból még így egyedűl is teljes életet tudnék élni! Könyv, szinház, utazás, paraszolvencia, ( kilőve a várólista), ruha nem a kinai butikból etc.
Tudom, 47 ezerből is meglehet élni!
eszegfu
@Sziszifusz: 15:34 Annyira "függetlenek", hogy nincsenek benne a civil szervezetek nyilvántartásában!:)))
Macskaszem
Függetlenek ám, leginkább a valóságtól. Olyan fideszcsicska szöveget tolnak, hogy a valódi nyugdíjasok menten hánynak tőle.
eugen4402
@eszegfu: 14:58 Kellett ez nekem? Egy csapásra elszállt az eufóriám...
Ha a hölgy 57 évesen a bölcsek bölcse, akkor a tízéves kisunokám minimum miniszterelnöki főtanácsadó lehetne, (ha hálaadó szentmisét rendelne Őfelsége tiszteletére...) Pedig kislány, ráadásul szőke. :-)))
Sziszifusz
@Bringás: 15:48
Mert te sem vagy Orbán hívő ! Na ezt nem tudtam. Így utólag átnézve hozzászólásaidat valóban nem vagy Orbán hívő. Nem tudom mi lenne ha az lennél.
Eladott Ország
  Rétvári Bence két porló téglával verdeste a saját és a kormány mellét azért,
mert 2016-­ban az inflációt követő, 1,6%­os nyugdíjemeléssel bizony túlteljesítette minden
vállalását. Ő akkor úgy találta, hogy ez az 1,6 százalék = átlagosan évi 24 ezer forint (ami a
legalább 125 ezres nyugdíjak esetében havi 2000, azaz napi 65.75 forintos növekedést jelent) a fényes jólét földi paradicsomába katapultálja a nyugdíjasokat.
nevemnick
@Bringás: 15:28 tévedésben élsz a hovatartozásommal kapcsolatban. Szívesen meghívlak egy Kárpátia koncertre, sőt még be is mutatlak egy-két haveromnak.

:D
eszegfu
@eugen4402: 16:16 Az ilyen "szőke nők", mint az unokád lehetnének többen is!:) Valójában egy óvodai homokozóban is értelmesebb és mindenképpen önálló gondolatok születnek, mint, ami ennek a hölgynek a fejében -- már ha ezek a saját szerzeményei voltak és nem egy betanult szöveg (a "premiert" nem láttam). Erős a gyanum, hogy Pozsgay idejében, talán az EMMI keretében, müködött az Idősügyi Tanács, és amikor ő meghalt, akkor lett Idősek Tanácsa élén ezzel a hölggyel, vagyis igen távol állhat a "civilektől", inkább a "minisztérium házi nyugdijasa" lehet.
Cefi
@Bringás: Mindenki bringásnak születik. Mikor vége a pelenkás kornak, 80%-ból EMBER lesz, a maradékból pedig kétharmados fideszes.Takarodj vissza a gazdád ánuszába.
dr. prédikátor
@Cefi: Én meg azt mondom hogy 95 % lesz ember, csak 5% ból lesznek ilyen féleszű félkerekű lánctalpas fütyiszes seggnyalók!!!
Bringás
@dr. prédikátor: @Cefi: Jól esik ész nélkül hörögni?
Bringás
@Sziszifusz: Annak a politikai oldalnak drukkolok, amelyik szimpatikus nekem!
karma1
@eszegfu: 14.58-ra: Ahogy a Fiatal Demokratak Szovetsegeben uldogelhet a sok nyugdijaskoru ven f@sz... Bocsanat a vulgaritasert, remelem erzed, hogy nem Neked voltam vulgaris...:o)))
Sziszifusz
@Bringás: 09:22
Tényleg ?
Már-már arra gondoltam, hogy magadban a számodra ellenszenves oldalnak drukkolsz.
Az ellenség félrevezetése céljából teszel úgy mintha hogy, pedig hát dehogy !
A látszat néha csal, és te valójában a libsik közt érzed jól magad. Ugye eltaláltam ?
karma1
Minden ellenkezo hiresztelessel szemben : A KOR NEM ERDEM! Az csak egy allapot! Ha eleg szerencses vagy, akkor megered az idoskorodat viszonylag komolyabb betegsegek nelkul, es EPESZUEN, nem ilyen demenciasan, Alzheimeresen, ahogy ezek a f@szkalapok teszik, elukon ezzel a retke 3.14 csaval...
karma1
@eszegfu: Kisbaratnom, ahogy Teged ismerlek, tutira akkuratusan vegigjartad a guglit, keresve ezt a "fuggetlen" (igen, a VALOSAGTOL fuggetlen) tarsasagot...

Kezet foghatnak a Batthyany Professzorok tarsasagaval (vagy hogy hivjak oket) - nincs sok kulonbseg a baromsagaik kozott, dehat ugy latszik, a bencsiknek, bayerzsotinak kifogytak a patronjai, es mar nincs kedvuk bekamenetelni se...
magyarbakancs
Jóbban élnek a nyugdíjasok.?
Agy mosott banda aki ilyet állít.
eszegfu
@karma1: Teljesen egyetértek a megállapitásoddal!:)) Csakhogy ez a "jámbor" triciklista azt állitja, hogy "civil" szervezet, akkor nyilván nyugdijasoknak kellene lenniük...ez a hölgy pedig nem az! Sem a szervezet nem civil, de az elnöke sem lehet nyugdijas koru... legalábbis nem ugy tünik. Ez az EMMI-n belül, az EMMI pénzén müködő, olyan tedd-ida, tedd-oda "alakulat", melynek elnöki posztja ennek a hölgynek a főállásu munkája.
Nessy
Nem lehet tudni, hogy milyen körülmények között élnek azok, akiknek minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vannak elégedve. lehet, hogy jókor, jó helyről mentek nyugdíjba, és az átlag felett jóval többet kapnak. Nem degresszálták a nyugdíj számításnál a bérüket, nem a közszférában dolgoztak, ahol az I. FIDESZ kormány négy éven át nem emelt egy vasat sem, miközben az infláció időnként két számjegyű volt. Vagy nem mostanság, sok éves minimálbéres státuszból. Ők valóban úgy érzik, hogy minden szép és jó.
Akik viszont 40 év után, sok év minimálbéres munkahelyről (pl.megszünt a munkahely) mentek 100000 forint alatt nyugdíjba, már nem ilyen optimisták.
A baj az, hogy ők vannak többen! Igaz, őket nem is választja be pártunk és kormányunk olyan társaságba, amelyikkel idönként egy asztalhoz ül. Még véletlenúl szembesítenék a feneségét a tényekkel.
karma1
@eszegfu: Hat igen, MINDIG van az a penz, amiert emberek nyilvanosan lejaratjak magukat, es amennyiert meg azt se szegyellik, hogy az emberek tobbsege hulyenek nezi oket.
Tudod, csak arra gondolok, hogy ezeknek nincsenek gyerekei? Az en gyerekem rendkivul kritikus velem, nagyon szigoruak az erkolcsi megitelesei, Nala csak feher vagy fekete emberek vannak, tehat igazak, vagy hazugok, Kozeput nincs nala, a "feherbol" nagyon konnyen at lehet nala csuszni "feketebe", es nagyon nehez onnan ujra elnyerni a jo velemenyet, megbecsuleset.
Ha en tennek ilyet, a gyerekem siman elemallna, es azt mondana, hogy nem szegyellem magam? Hat hazudok!, nem veszem eszre?
Szoval ezeknek nincs csaladja? Utodja? Senkivel nem kell elszamolniuk? A sajat lelkiismeretukkel sem?
Mert akkor ez talan meg rosszabb: nemcsak ez a ribanc, de az egesz familiaja is hazug, gerinctelen, es valoszinu, tovabb szaporodik...
Hova lesz a magyar becsulet??? Kitol fogjak a gyerekeink ezt megtanulni, ha mi mar nem leszunk?
eszegfu
@karma1:"Kivételesen" most nem "gugliztam", hanem a Cégbiróság civil nyilvántartásában, Pozsgay életrajzában, majd a halálát követő részvét-nyilvánitásokban találtam rá vonatkozó dolgokat. A 2 szervezet "kézfogása" stimmel!:))
Levendula
Barátom a gógli, ha valamit nem tudok: Kusovszky Imréné
eszegfu
@karma1: 10:03 Nincs mit hozzátennem... mindent leirtál...
qxy
Egyszer Én is csodálkoztam. szakadt mamika a boltba, nyolcvan fele. Jön a húspulthoz,
.- tessék mondani máj van? .
- igen mennyit adhatok csókolom?
- két kiló kellene.de ha meg kérném, csíkozva mert tudja nincs nekem éles késem. de azokat a fehéreket ugye le vágja?
.- le természetesen.
-.de nekem nem disznó hanem borjú máj kell mert a cicáim csak azt eszik meg.
Na most ha utána jön négy mamika aki csak egy szelet májat kér de vékonyat az olcsóbbikból, akkor tulajdonképp ,százalékba mérve igen is jól élnek. ( mármint a macskák)
Aki Én
@anka: ...az a baj, hogy pont ennek a szociban szocializálódott, agyon szívatott rétegnek köszönhetjük ezt a bitang kormányt. Ők imádják.
anka
@Aki Én: Tudom..., láttam a videót! - ennek alapján készült a kép!
quadrocopter
@qxy: Egyedi esetből vetítesz a nagy többségre?
Cefi
@Bringás: Tudod mi a különbség közted és egy vödör szar között? Elárulom: a vödör.
Eladott Ország
Megköszönheti még, kedves Imréné annak a majdnem egymillió honfitársunknak, akik vállalva
a távolságot, legyőzve a honvágyat, a nyelvi nehézséget és az egyéb gondokat elég bátrak voltak
más országban szerencsét próbálni és most súlyos milliárdokat küldenek haza minden hónapban
az itthonmaradottaknak, az idős szüleiknek, hogy éhen ne haljanak, vagy hogy el ne vigye a bank
a házat a fejük fölül.
Mindenkinek meg lehet ezt köszönni, kedves Imréné. Csak Orbán Viktornak nem. És lehet az
ájulásig boldognak lenni a 0,9 helyett 1,6 százalékos nyugdíjemeléstől és lehet párás szemmel
tapsikolni az utalványnak, boldogan és mély szerelemmel trappolni az urnákhoz (nem ahhoz,
hanem a szavazóhoz) és ikszelni kegyetlenül a Fideszre, mert Orbán Viktor ennyire kibaszottul
jó ember, hogy az valami beszarás. Az ilyen Imrénék tartják hatalomban a világtörténelem
legkorruptabb kormányát, örvendeznek a más nevében az alamizsnának és elfúló hangon
nyögdécselnek a gyönyörtől, amiért a drága miniszterelnök úr rájuk vetette szeme sugarát.
qxy
@quadrocopter: ez sajnos nem egy egyedi eset.Nem egy " Nagyi vesz a ballagásra a kis unokának mercit meg béjenvét. kis öröklakást, nyaralót, meg miegymást. Tudod, a rendezvény lebonyolítás munka olyan dolog hogy sok mindent hall az ember. Na nem olyan rendezvényekre gondolok ahol azért kell menni mert " jól bebaszunk" Ezek a rendezvények, egy vagy két emelettel feljebb vannak.Hidd el tudom.
Tavaly is amikor a gyerek neki ment a villany oszlopnak az ujj mergával, kiszállt, meg igazította a ruháját és azt mondta.- szarom le vesznek az ősök másikat. és ott hagyta a kocsit .A gyerek nagyapja csalásért sitten volt, a fia ügyvéd, megúszta három hónappal. és ha tudnád mennyi ilyen van aki az ingyen konyhára jár mert " szegény " és halkan oda vágja.- ezt el sem viszem mert a kutyám nem szereti. De a polgármester segge vége baszogatta és az egész családnak minden jár " alanyi jogon." és ezek mind mind kis nyugdíjjasok. ( hivatalosan)Tudod mennyivel találkozok hetente? amikor egy partin vannak vagy két százan? és verik a nyálukat mijük van?
quadrocopter
@qxy: Ismét vetítesz! Nehogy már az legyen a jellemző, hogy a nagyi bevásárol luxusból! Ezt magad sem hiszed! Olyat én is ismerek, aki diplomaosztásra eladta a családi ezüstöt, de ettől még nem ez a fő vonal!
A magukat kisnyuggereknek beállított, potyázó sunyikat, ne vedd egykalap alá a valódi kisnyuggerekkel! Lakóhelemen tudok arról, hogy az önkormányzatnál dolgozó meny, elintézte a mamának a rendszeres támogatást, holott nem illetné meg! Ezt maga a mama mondta el évekkel ezelőtt, de jelenleg is ez működik!
qxy
@quadrocopter: Akkor az sem igaz gondolom, hogy 70, 80 , 90 es években nagyon ment a rendész, vagyonőr portás állás a cégeknél és minden léhűtő aki nem akart dolgozni mind rendész meg vagyonőr volt főleg éjszaka mert,??? nappal lehet maszekólni, meg a nagy házat építeni össze lopni.Én soknak mondtam akkor is hogy mi lesz amikor öreg leszel és reklamálsz hogy kevés a nyugdíj ??? .- Leszarom az soká lesz . Na itt van az a soká és aki reklamál, annak70 % a sumák naplopó volt.Na most nem arról a háromról beszélek aki .-" végig dolgoztam az életem és csak ennyi??? Nagyon sokat forgolódok öregek közt.hallom nap mint nap De tudom sok mindent el lehet hitetni az emberrel. mert ha van egy öreg a családban aki szegény, az már épp elég hogy átlagot vonjon az egész országról.csak el kell menni most az ünnepek elött a nagy bevásárló helyekre. na nem öt percre kenyérért. Ki az a korosztály aki tényleg sokat költ. A cigány, a seftes, meg a nyugdíjjas.Kis százalékba a nyálas kis anyuci egy szem hülye gyereke akit nyom a nagyi" " " is
qxy
Amúgy három év múlva én is megyek nyugdíjba .71 óta van folyamatos munka viszonyom, 2001 tól meg Németországba van. Ma is keményen dolgozom. rendes két műszak, ez mellett két vendéglőbe is főzök. egybe mennek a hetek . mindennap meló. Hogy mennyi lesz amit kapok??
arra elég hogy ne dolgozzak. Horgászom, zenélek és szaktanácsadok.gyógyítok.sütök főzök.na meg a csajok.
human
Az oktatásban már van egy nemzeti oktatási kerekasztal, most a nyugdíjasokra is ráül egy álképviselet. Orbánnak már csak egy saját ellenzéket kellene összehoznia, hogy hátradőlhessen és élvezhessen háborítatlanul a hatalmat.
nyanya001
Vajon mennyi karácsonyi pénzt kapott ezért ez a vén kúria ?
Hogy hűlne rá a bőr de minél előbb !
quadrocopter
@qxy: Vagyonőr, portás...stb. nem nyuggerkérdés.Egy csomó volt katona-tiszthelyettes és katonatiszt lett vagyonőr/biztonságiőr/magánnyomozó.
quadrocopter
@nyanya001: Elkönyvelheted , hogy minden évben a "párthű" nyuggerklubboknak szépen leesik a közösből, kitüntetések, jutik, pont olyan, mint a csókos polgárőrszervezetek rendszeres megtolása egy kis közlével.
Qqberci
@Bringás: Előttük soha egyetlen kormány sem lopta még el a nyugdíjkasszát...
kisrigó
Ez is egy aljas célja a hatalomnak, hogy összeugrassa az embereket. Úgy látszik sikerül! A társadalomban vannak (mindig voltak) különbségek az életszinvonalban is. Nehogy már azt a hamis látszatot keltse bárki, hogy hurrá, ez a tolvaj banda mindent megoldott! Persze maguknak és köreiknek lopott, sokkal többet, mint, amit más munkával, becsületesen megteremtett a családjának. És még büszkék is rá, másokat hülyének nézve röhögnek a megalázottakon. Itt tartunk!
CsipkeRózsa
Ezek nem normálisak, ha maradt volna a svájci indexálás a nyugdíjemelés megállapításánál, akkor jövőre legalább 4 % fölött kellene emelni a nyugdíjakat. Az infláció eléri a 3 %-ot, a bérkiáramlás, a tárgyalásokat követve, ennél sokkal nagyobb lesz. Kb.: 6 %.
Az infláció és a béremelések átlaga 4 - 5 % között lehet. Akkor, az öregek tanácsa mitől olyan boldog? Ráadásul, még a hivatalosan megállapított, várható inflációt sem veszik figyelembe, csak az 1,6 %-ot adják.

.
Nessy
@CsipkeRózsa: Két esetvan!
1. Olyan magas a nyugdíjuk, hogy nekik nem okoz gondot pár % + vagy -.
2.Olyan agymosottak, hogy a semminél többet már soknak érzik.
kulabombaafityiszre
Idősek Tanácsa = Nemzeti(régen kommunista)vének seggnyaló gyülekezete.
anka
Oké, hogy vannak sztárok..., megélhetési sztárok!!! - ma már az is sztár aki szerepel a TV-be egyszer kétszer! - sőt tovább megyek, már HŐS-nek is kikiáltja a média aki egy valóságsóba szerepel!
Számomra ezek nem sztárok nem hősök, csak megélhetési celebek!
- dehogy egy agy mosott vénqrva aki xaros szájjal hirdeti a dakota igéjét még azt is sztárnak kiáltsák ki...? ez már sokkkkkkkkkkkkk!!! - és még azt állítják, hogy Kádár óta nem volt ekkora sztárja az M1-nek mint orbán híve kusovszky imréné.
Na ettől már végképp hányinger keltő az egész!
kettosmerce.blog.hu/2016/12/08/kadar_ota_nem_volt_akkora_sztarja_az_m1-nek_mint_orban_hive_kusovszky_imrene
Qqberci
@Bringás: Igen, a qrmány hazudozik is...
telegdilaci
@Nessy: Szerintem alaposan át mosták az agyát a vén szarnak,ha neki ennyire jó minden vagy kapott valami zsét,hogy hazudjon! van az a pénz amiért egyesek még az Anyjukat is elárúlják!
kamazuka
ha innen nézzük akkor kusow...akárkinek igaza van.Még elfogadni sem tudunk!
Annyira kevés a kevés,hogy a valaminek nevezett akármi hidegvízre sem elég de nem tudunk örülni neki.
megkockáztatom választások előestélye előtti forgatókönyv áldozatai a nyugdíjasok.Tény az előzőek valóban nem tettek e félét.Viszont nem időszerű és nem gáláns viselkedése ez a jelen politikának.Az adtunk de tudja mindenki hogy januártól a többszörösét vesszük úgy is vissza nem elegáns dolog.
Úgy adni,hogy el nem veszek senkitől később sikerrel megvalósítható ötlete, e pillanatban nem kell senkinek Magyarországon.
human
@kamazuka: A világon senki nem tud úgy elvenni ahogy Orbán adni tud.
solidedge
A kormányt törvény kötelezi arra, hogy az infláció mértékének megfelelő emelést adjon. Ettől többet a Fidesz soha nem akar adni. A kisebb jövedelmű nyugdíjasnak, aki csak eszik és lakik folyamatosan csökken a jövedelmének reálértéke, mivel a nagy fogyasztói kosárba tartozó élelmiszerek ára rohamosan növekszik. A demenciával küszködő Idősek Tanácsa az eléje tett szöveget olvasta be ezzel puhítva kevésbé értelmes nyugdíjas társait.
kamazuka
@human: ezért a mondatért előterjesztelek Pulitzer-díjra!
human
@kamazuka: Gondoltam rá, hogy levédetem :)
kamazuka
@human: Barátom ez aranyköpés!
Ezt el kell, nem ezt kölcsön kell kérnem tőled!
Nessy
@solidedge: Lehet, hogy nekik is szövegértési gondjaik vannak? Alzheimer - demencia?
Tisztelettel kérem, engem ne képviseljenek!
kamazuka
@human: Vittem, köszönöm,de a cimbim a facsén legendát varázsolt belóle!
Még 1x köszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.