Sokadig menet zajlik a Demokratikus Koalíció és Tarlós István között a hármas metró miatt.

A DK már osztott vészhelyzetre felkészítő szórólapokat, tartott újraélesztéses bemutatót, most pedig emelték a tétet:

Kiplakátolták a metróban Tarlós István telefonszámát.

A DK kiplakátolta Tarlós telefonszámát a metróban

"A Demokratikus Koalíció az utolsó kocsiig tele fogja matricázni a 3-as metrót Tarlós hivatali telefonszámával, ha ez kell ahhoz, hogy megkezdődjön a metró felújítása"

- ígérik.

Az akcióra reagált a főpolgármester is: Tarlós szerint a DK-sok a magán e-mailcímét is közzétéve rá akarják uszítani a várost. "Rettenetesen kínlódnak az elvtársak, én azt belátom. Méltóságon alulinak tartom ez ellen védekezni" – mondta Tarlós.

A DK cinikus válasza sem késlekedett:

Segítünk Tarlósnak: a matricán szereplő telefonszám a Főpolgármesteri Hivatal, az email-cím pedig Tarlós István hivatalos honlapjáról származik (hogy a PISA-teszten minden bizonnyal elhasaló Tarlós István is megértse: tarlosistvan.hu, bal felső sarok, levél ikon, klikk a bal egérgombbal).

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
vessenek a mókusok elé, ne bánom, egy életem, egy halálom, de én szeretem a budapesti metrókat...olyanok, amilyenek...főleg a hármas...amikor éktelen zajjal berombol az állomásra a csupa rozsda szerelvény, a régi szép időkre emlékeztet...aztán ajtók csukódnak, és éktelen zörgéssel, mint a vihar, száguldunk a másik állomásg..ott átszállok a négyesre, és röhöghetnékem támad...ezt hívják időutazásnak(is)...

mindenesetre azt kívánom, hogy véletlenül se legyen igaza egyik károgónak se, és ha szarul is, de dübörögjenek azok a szerelvények, amíg végre felújítják az egész kócerájt...
elvégre Magyarország jobban teljesít, meg valami olimpia is be van lengetve...ettől az ígérettől akkor lesz párás a szemem, amikor a Klinikák állomáson ereszkedem a mélybe...ott kérem minden van...jó látni az elmúlt negyven évet... itt, és most.

ja, ezek az öreg szar csingák még nem futottak egymás seggébe...

most az egyszer kivételesen azt kívánom, ne kelljen szükségből felhívni senkit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@Szókrakész: És ki volt akkor az ME?!?!?!
Lepényleső
Nem lehetett volna az érintettet,hogy lássa a várossal mit tett?
karma1
@Szeparepa2: Nem hinnem, hogy tarlos akar egyetlen konnyet is ejtene a budapestiekert: ugyanannyira utalja oket, mint orban. Mar reg tehetett volna sokkal tobbet is a pestiekert, de regebben sem tett, most sem tori magat, hanem van kepe kijelenteni, hogy ezek a balesetek nincsenek osszefuggesben egymassal ill. a metro rossz allapotaval.
Ha massal nem, de az esetleges olimpiara valo felkeszulessel igazan indokolhatna a 3-as metro felujitasat, ha mar azt nem birja magabol kinyogni, hogy meg akar elozni egy oriasi tomegkatasztrofat. Mert ez eddig meg nem jott ki a szajan (hogy aggodik egy kicsit is az utasokert)
wagabund
csak szólok, mielőtt bárki is tövig rágná a körmét Tarlósért, hogy Budapest főpolgármesterét soha nem fogják/tudják/engedik felelősségre vonni...(még Demszkyt sem)

ezt ő nagyon jól tudja.

ha valaki azt hiszi, hogy szegénykémet éjjel-nappal hívják a kiplakátolt számon, az téved...hívni hívják, de ő jóízűen alszik...
(mert még van három mobilja-azokat sem ő veszi fel)
Yoda69
@justhpeter: Miert tartod ostoba megoldasnak? Szerintem nagyon is jo. sarlos azert ul ott ahol, hogy szolgalja a Budapestieket. Az mas kerdes hogy o ezt nem igy ertelmezi. Zaklassak csak nyugodtan az emberek, legfokepp, hogy a DK nem privat szamot tett kozze, hanem azt a publikus szamot es mail cimet, amit barki leszedhet sarlos web-oldalarol.
coni
Tarlós elvesztette a fonalat így csak azt mondogatja amit a szájába adnak, bár egy független bíróságon nehéz lesz bebizonyítania, hogy a Demszky a felelős egy esetleges 2016/17 évi metró katasztrófáért..tekintve, hogy nem mondott le amikor kiderült, hogy a kormány nem támogatja az általa kifosztott főváros életveszélyt elhárító beruházásait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.