A csorda át akart kelni az út másik oldalára Darnózseli közelében, de jöttek az autók. Az őzfőnök megoldotta, kiállt és megállította a forgalmat.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Semjén keresztény kartárs! Nem mindig a vadász győz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Nem értem, hogy nincs az újságoknál egy!!! olyan hozzáértő ember, akinek megmutatnának ilyen videót, fényképet, és felvilágosítaná a cikkírót, hogy ez egy gímszarvas rudli (csapat). Az ilyenektől megy az ember a falnak. (persze volt már olyan is, hogy az őzre mondták, hogy milyen aranyos, és milyen szép, nagy szarvasbika lesz belőle...)
justhpeter
@Eladott Ország: Lehet, hogy Semjén azért vadászik ezekre a vadon élő állatokra, mert amint ebbél a filmből is kiderült, ezek az állatok szellemileg magasabb szinten vannak, mint a hazai megélhetési parlamenti keresztények.
Hari
Újabb bizonyíték, hogy az állatokkal szavak nélkül lehet értelmesen kommunikálni. Emberek, van mit tanulni !!!
bakegya
@justhpeter: az ölésnek is ideje van...nála...így legalább van mit meggyónni- ahogy elnézem néha a képes felét olyan önelégülten tökéletes ,hogy nála tökéletesebbnek csakkk a mellette ülő vicctort látja !
A másik-ezek A FÉLE ÚRI GESZTUST CSINÁLNI KÉNYSZERÜLNEK MAGUKNAK-ne hogy már azt lássa a pór nép,MEKKORA BUNKÓK,mert azok.
Eriksson
Ezek a szarvasok (Cervus elaphus) is tudják, hogy kell egy vezető, akire rá kell bízni a sorsukat, feltétel nélkül. Mert ha a demokrácia jegyében mindegyik azt csinál amit akar, bizony ők húzzák a rövidebbet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.