Az év utolsó hónapjában a szokásosnál tíz nappal korábban, már december 2-án megérkezett a nyugdíj.

Bár jó dolog decemberben elején megkapni a pénzt, a nyugdíjasoknak nem szabad elfelejteniük, hogy a januári nyugdíj nem fog korábban érkezni – hívja fel a figyelmet a Pénzcentrum.hu.

Ezért nem érdemes hamar elkölteni a decemberben kapott nyugdíjat, hiszen a pénzt az átlagos 30-31 nap helyett most 41 napra kell beosztani.

A következő nyugdíj ugyanis csak január 12-én érkezik meg.

Hozzáteszik: jövőre is minden hónap 12-én lehet számítani az utalásra. Abban az esetben azonban, ha 12-e hétvégére esik, akkor a megelőző pénteken vagy a következő hétfőn érkezik majd a pénz.

(címlapkép innen)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nem buták a nyugdíjasok már évek óta így megy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Clavigo: Gyomorforgató ez a mocskos cinikus csürhe !
Clavigo
@nyanya001: Hát az...A legjobb húzás még az lenne kegyes Urunktól...Innentől kezdve a nyugdíjasoknak minden hónap 41 napból áll,,,,,oszt jó napot. Kusovszkiné ténsasszony szerintem ezt is megköszönné..
dr. prédikátor
Ezek a szemét gecik tényleg hülyének nézik a nyugdíjasokat!!!Pedig sokan tudják hogy hogyan lehet megélni 47 ezerből! Igaz Kussolóné!!!te is annyiból élsz havonta???na me3g a többi vén zsivány rubovszki .harrach meg a többi vén geci ott a parlamentben!!!Rohadjatok meg!!!
Veleda
Na b+ meg! és még mi tiltakoztunk az ellen, hogy a kormányhivatalnokok hordják ki az utalványokat!!! Most, hogy nem kell kihordani nekik, így kapnak 25 ezret. Na ezt jól kigondolta Kövérné nagys. asszony!
Nagybajcs
@dr. prédikátor: Ha valakinek 47 ezer az annyit is dolgozott --vagy zsebre tette anno a pénzt feketén -arra nem gondolva hogy egyszer mindenki meg öregszik --ennyi !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.