Egy 25 éves és egy fiatalkorú férfi támadt a sajóbábonyi asszonyra: seprűnyéllel annyira megverték, hogy pár nappal később belehalt sérüléseibe. Pénzt nem találtak nála – írja a hvg.hu.

Halált okozó testi sértés, valamint felfegyverkezve, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 25 éves férfi és fiatalkorú társa ellen.

A vádlottak egyik éjjel Sajóbábonyban bementek az idős nő udvarára, berúgták a ház ajtaját, majd mindketten beléptek a házba, ahol az asszonyt ágyban fekve találták. Először cigarettát és tüzet kértek tőle, de azt nem tudott adni, így pénzt követeltek.

Először a fiatalkorú férfi rúgta fejbe a fekvő idős asszonyt, aki a földre zuhant. Társa ekkor felkapott egy seprűnyelet és a fején és a testén kezdte ütni a magatehetetlen áldozatot. Miután pénzt nem találtak, távoztak a lakásból.

A sértettre családtagjai találtak rá, és azonnal kórházba szállították, de pár nap múlva belehalt sérüléseibe. Halálát a mintegy 22 ütéssel okozott koponyatörés, végtagtörések és az emiatt fellépő szövődmények okozták.

A vádlottakat egy héten belül elfogták, és előzetes letartóztatásba kerültek. Az ügyészség a felnőttkorú esetében börtönbüntetést, fiatalkorú társa tekintetében fiatalkorúak börtönbüntetését indítványozta.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Napi rendszerességgel jelenik meg több ilyen rettenetes hír is . Pintér úr! Még mindig azt állítja, hogy csökkent a bűnözés Magyarországon?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@csa-csa: Kevés! Vesszőfutásra ítélni, mint régen a katonaságnál és ha túlélik, vissza a sor elejére és ismételni!
quadrocopter
Szerintem nem migráncsok' voltak a tettesek!
csa-csa
@silber13: nem jó! ha mégis túléli...? tuti meg kell dögleniük!
silber13
@csa-csa: Túléli?? Az attól függ, milyen hosszú a sor!
silber13
@csa-csa: Na jó, lehet alkudni, nem kell a puskavessző, elég lesz a 9 farkú macska is!!
Jozefina
Farkas, pintér, orbán ??? Hogy áll a bűnözési statisztika???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.