Indul az országos lőtérfejlesztési program, aminek keretében 197 új lőtér épül majd Magyarországon – jelentette be Lázár János szerdai sajtótájékoztatóján.

A három évig tartó munkálatokra összesen 27 milliárd forintot szán a kormány. A lőterek civil használatra készülnek, a hadsereghez nincs közük.

Közel 30 milliárdot költ a kormány lőterekre

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szerint a Fidesz ezzel militarizálni próbálja a magyar társadalmat, miközben a Magyar Honvédségre nem költ eleget.

Nálunk nincs átfogó kultúrája a fegyverhasználatnak, mint Amerikában, de nem is kéne ezt meghonosítani. Ha már mindenképpen lőtérfejlesztésben gondolkodik a kormány, akkor azt bízza a piacra, és ne az adófizetők pénzéből valósítsa meg

- tette hozzá.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Bringás: Elnézést, de tudtommal ennél tisztességesebb hangnemben szoktam írni. Egyébként mucika a kedves hölgy rokonsága, és velük beszélje meg a fenti tevékenységét! Exit.
Hari
Gyanítom, hogy ez a vezetés trójai falova ! Hallott már valaki munkásőrségről ? Nem hiszem, hogy a kormányzat ilyen szép summát önzetlenül adna nálunk viszonylag kisszámú lövöldözésre hajlamos műkedvelőnek. Akkor miért nem építenek 127 korcsolyapályát, uszodát, tekepályát, vagy vezetünk kedvére kis, vagy nagy pályás futball teret (nem stadiont), stb ???
Desischado
@papa.49: Mindenesetre nagyon örülök, hogy ennyivel megúsztátok!
silber13
@Nessy: Hagyd a fenébe! Tudhatnád, egy műveletlen bugris tahó, egy kegyelemkenyéren élő vén hülye, aki otthon a tükör előtt illegeti magát a naftalin szagú munkásőr egyentuhájában, a kocsmában pedig soha meg nem történt tankos meséivel szórakoztatja a nagyérdeműt egy potya feles reményében.!
Bringás
@Nessy: Ismered az összefüggést a mosdóra és a törölközőre? Akkor ne lepődj meg! Ahogy írsz, úgy válaszolok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.