Még tavaly nyáron egy rövid műtétre feküdt be a váci Jávorszky Ödön kórházba, ahol az operáció után arra ébredt, hogy egy mély égési seb van az oldalán – számolt be az RTL Híradója.

A kórházban azt mondták neki, hogy megütötte az áram. A sebet a kórházban nem kezelték, és nem is foglalkoztak vele. Beperelte a kórházat.

A tárgyaláson a kórház ügyvédje gyakorlatilag elismerte, hogy a nőt megrázta az áram a műtétkor, azt azonban vitatta, hogy ezért a kórház felelősségre vonható.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"azt azonban vitatta, hogy ezért a kórház felelősségre vonható."

Akkor ki?!?!?!

A Magyar Villamos Művek?!?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
ez nem olyan volt, hogy:...-töltés háromhatvanra!...hátra!...
papa.49
@Horizont: Ekkora, és ilyen égést a váltóáram okoz, az egyenáram inkább az elektrolízis végett veszélyes felbontja a testnedveket...
A váltóáramnál még lényeges a frekvenciája is, mert a nagyfrekik nem hatolnak mélyen a szövetekbe, inkább a bőr felszínén okoznak nagyon lassan, nehezen gyógyuló sebeket...
nezelodo
Na akkor én is megyek pörölni, mert matyóhímzést varázsoltak a seggemre a lányok, a fizikoterápiás kezelésen...
division
@Horizont: Ez nem volt véletlen, mivel lebetegedett az altatóorvos, így áramütéssel akarták elkábítani a beteget jobb híján, és lássuk be, a műtét sikerült!!
division
@nezelodo: Nem értem, mi a baj azzal, ha a lányok matatnak ott az ánusz körül:-))
nezelodo
@division: Látod ha nem ilyen mafla, hanem fideszes vagyok, eladhattam volna valamelyik észkombájn pártkorifeusnak műalkotásként az erről készült fotót, hogy a vezért ábrázolja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.