Két férfi a Móricz Zsigmond körtéren egy villamosvezetőt és az utasokat bántalmazta, egyiküket a rendőrség beazonosította – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110/8344/2016. bűnügyi számon eljárást indított Verebes István 20 éves budapesti lakos és ismeretlen társa ellen garázdaság vétsége miatt.

Elfogták az egyik Móricz Zsigmond körtéri támadót

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2016. december 16-án este érkezett bejelentés a 17-es villamos vezetőjétől, hogy a Budapest XI., Móricz Zsigmond körtéren található villamosmegállóban 19 óra 50 perckor két ismeretlen férfi megtámadta és rendőri segítséget kér. Egyikük több utast bántalmazott, míg a másik személy egy, az utasok segítségére érkező férfit megütött. A támadók a rendőrök kiérkezéséig elhagyták a helyszínt.

A két férfi 21 óra körül egy Budapest XI., Fehérvári úti söröző előtt további öt személyt bántalmazott.

A bántalmazott személyek a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

V. Istvánt elfogták, társát még keresik

Az egyik férfit, V. Istvánt a BRFK rendőrei egy Budapest XI., Major utcai ingatlanban 2016. december 17-én 13 óra 15 perckor elfogták, míg ismeretlen társát továbbra is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki V. István ismeretlen társáról vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, hívja a 06-1-381-4300 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Megvedjuk a kulturankat. Aki Magyarorszagra jon az tisztelje a bekes a magyar polgarokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Nem akarom védeni, de majd ha cigány elkövetők lesznek bármilyen bűntényben, akkor ugyanilyen részletes adatszolgálktatást várok el a médiától, hatóságoktól.-
Mert cigány esetében csak K. Ronáldó, fiatalkorú, budapesti lakos...

Én meg filózhatok, hogy az most Kanalas vagy Kolompár Ronaldó, nyóóóckeres lakos vagy rózsadombi, 10-18 éves életkor sávban hova illeszthető be, ...
Yoda69
@wagabund: Igen, azota en is hallottam ezt a verziot. Igy viszont sulyosbito korulmeny lesz nekik hogy megutottek egy rendort.
wagabund
@Yoda69: majd aszongya, hogy ő csak kitartotta a kezét védekezésképpen, a rendőr meg ráhajolt...
Yoda69
@wagabund: A videon mashogy tunik. A villamosos balhe utan meg megvertek 5 embert egy kocsmaban. Asszem kemeny buntinek neznek elebe, meg is erdemlik
Jozefina
Szép karácsonyt nekik, csak a napot ne lássák meg többé!!!
Ugye csökken a bűnözés kis hazánkban állítja ov, pntér, polt, fidesz-kdnp!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.