Mint megírtuk, Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kiküldte a teremből Halmai Katalint, az október elején megszüntetett Népszabadság tudósítóját  Orbán Viktor szokásos, az Európai Tanács ülése után tartott sajtótájékoztatójáról Brüsszelben.

A miniszterelnöknek megszólalhatott a lelkiismerete, mert később megkereste az újságírót, és a sajtótájékoztató után visszahívta Halmai Katalint, aki egy közeli kávézóban volt. Az újságíró utóbb azt mesélte az Eurológusnak, hogy udvarias párbeszéd zajlott le köztük.

A HírTV kamerája megörökítette, ahogyan a Orbán megbeszélte Havasival a sajtófőnök eltúlzott reakcióját:

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Azért aki csüngős még sunyin lesorosozta a csajt... Pedig nem az tanult Soros pénzén...
Hányinger ez a biológiai massza...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Taplónak is születni kell. De aki annak született, az is marad. Az Orbán, Havasi duó is annak született, és az is marad egész életében.
kisrigó
Hát ritkán látni ilyen nagyképű, lekezelő, gőgös megnyilvánulást egy olyan alaktól, akinek a suplence ilyen pofátlan volt az ő jóváhagyásával. Ha tudta, vagy nem, hogy veszi a kamera, akkor is tenyérbe mászó, azt sugallja, hogy én mindent megtehetek, pedig csak tapló gyökér, sajnos egyeseknek egy ilyen alak a minta! Lennének még jelzőim!!
qxy
Tudja Miniszter úr, Vannak olyan emberek, akiknek olyan a kisugárzásuk és az energiájuk, hogy ha egyszer meg van a szem kontaktus, akkor az alany nem tud ki lépni és nem tud hazudni. Lakossági fórum beszélgetés? mikrofonok előtt ? kamerák meg minden? benne lenne egy beszélgetésben? Én benne vagyok. azt lehet ugrani utána ott is ahol nincs árok. Kedves Miniszter úr. Tudja, az arcon a szemen, nem csak a betegségek látszanak. Minden tulajdonság. Igen az is ha valaki hazug csaló gazember de az is látszik ha őszinte becsületes.minden fizikai lelki bajok.Vagyis tisztán ránézésre, 25 év és ebbe már benne vannak az enyhítő körülmények. mind
Nessy
@qxy: Nem adhat mást, csak mi lényege! A diplomával nem lesz valakiből kultúráltan viselkedő, korrekt, tisztességes ember, ha másképp nevelkedett. legfeljebb rövid ideig, látszólag. "Üzd ki a természetet, az visszatér" mondta egy görög bölcs.
namihami
Hiába no, a disznóól-szocializáció egy Soros által fizetett féléves angliai focizással még nem mállik le az ""emberről"". És ha még a jószerencséje, meg a talpas birkái hatalomba emelik, akkor már nincs is semmi, ami levakarja a disznótrágyát a bokájáról.Nem az a baj, ha valaki falun születik (sokat ismerünk, aki kiemelkedett onnan), hanem az, ha a parasztgőgje, amit a pozíciója még erősít is, olyannak hagyja, sőt erősíti benne, mint amilyenné vált miatta.
Kutyuska
Orbánnak lelkiismerete? Ugye csak viccel a cikk írója?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.