Benzinkártya és albérlet is jár neki. Bár választókerületi elfoglaltságai nincsenek, a bizottsági ülésekre sem jár be. Ismeri Bíró Márk nevét? Nehéz is lenne ismerni, pedig a fideszes képviselő már hat és fél éve ül a parlamentben. Csakhogy egyetlen vitához sem szólt hozzá, nem volt önálló indítványa sem, és hiába tagja a honvédelmi és rendészeti bizottságnak, az idei 25 ülésből mindössze öt alkalommal jelent meg. Választókerületi elfoglaltságaira sem hivatkozhat, hiszen mindkétszer listán jutott a parlamentbe – írja róla a Blikk. A bizottsági jegyzőkönyvekben mindössze egyetlen szót írtak fel, amit ő mondott: „Ironman”, szólt közbe egyik társa beszédénél, de a szövegkörnyezetből sem derült ki, mit akarhatott ezzel. Benzinkártya és albérlet is jár neki. Bár választókerületi elfoglaltságai nincsenek, a bizottsági ülésekre sem jár be.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Monnyuk kubatov helyeben en is surun hallgatnek, nehogy valaki megegyszer rakerdezhessen az NVI irodaban tortent fradista kopaszok kiletere...:o((
Szókrakész
Wazze.
Én is elmegyek képviselőnek.
Ha ő egyetlen, ráadásul nem is magyar szóra(!!!) 68 milliót kaszált, akkor én, köztudottan több nyelven is bőbeszédű, szófosó mega-giga gazdag lennék.
A Nagy Reccsig megalapoznám a családom vagyonát, megélhetését.
Sőt befizethetnék űrutazásokra, dimenzióugrásokra.
Telket vennék valamelyik multiverzumi síkon. Ott nyaralnánk.
UFÓkkal söröznék. Lézerkarddal szeletelném a tesco párizsit.
Yoda69
Na ez a megelhetesi politikus tipikus esete. Gondolom jol nyalja a tahogeci szaros segget.
Desischado
És még hány ilyen ingyenélő herét tartunk közpénzen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.