A magyar gazdaság megerősödése az alapja annak, hogy a kormányhivatali dolgozók béremelésére sor kerülhet – magyarázta Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján.

Kovács Zoltán azt mondta: egyes közigazgatási hatósági eljárások díjának megszüntetésével idén 12 milliárd forint megtakarítás érhető el, ebből kétmilliárdot a vállalkozások, tízmilliárd forintot pedig az állampolgárok spórolnak meg.

Közölte: január 1-jétől béremelés lesz a kormányhivatalok megyei szintjén foglalkoztatottaknál, átlagosan 30 százalékkal nő a fizetésük. Idén júliusban a járási hivatalokban volt béremelés – tette hozzá.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Azért nem ártana, ha összebeszélne Lázárral is! Hiszen a kormányhivatalok létszámát 16-20 %-kal csökkententik 2017. január folyamán, tehát a "felmentett" dolgozók fizetéséből tudnak az ottmaradóknak fizetésemelést adni, nem "a magyar gazdaság erősödése" miatt! Ettől függetlenül felőlem "harcolhat meg védhet" is...csak meg ne sérüljön szegénykém!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Gyúrás van 2018-ra, aztán van elég sunyítás, amiről nem kéne beszélni egy hivatalnoknak sem, "lesz pénz, de pofád befogd!"
Ja és mi a helyzet a temető állapotú kórházakkal, a Blahás sorokkal? Csak kérdezem...
papa.49
Szőrös g..i áruld el minek alapján jött ki a 30 % ???
Állítólag nincs infláció, akkor miért is, nekik is elég lett volna az 1.6 %,BŐVEN!!!
Clavigo
A Face-n olvastam..."K.Zoltán,,mint a qrmány előretolt sötét parasztja".. :) :) megvédte .. :) :) Már csak Kusovszkinét kellene boldoggá tenned,,,,hogy kívánjak Neked valami jót is karácsonyra..
mariaberta
Az csak természetes, nekik 30 %, nyugdíjasoknak o.9,,, bocs.. megemelték l.6, a minimál bér a béka nemesebbik része alatt, de nekik 30 %. Nem sűl le a pofájuktól a bőr???
Eladott Ország
@Clavigo: Kivétel nélkül mindenki szembe jön velünk az
autópályán, csak Kovács Zoltán a helikopter. Kusovszkinét majd Mészáros Lölövel együtt fogják boldoggá tenni, hogy örömében elmegy a mennyek országába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.