Növelni kellene a halfogyasztást Magyarországon, mivel a hal az egyik legegészségesebb étel – mondta Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) államtitkára.

Hozzátette: a magyarországi évi 6,0-6,2 kilogrammos fejenkénti halfogyasztás igen alacsony, jelentősen elmarad az Európai Uniós átlagtól is, ami évente és fejenként 20 kilogramm körüli.

Zsigó Róbert elmondta: az agrártárca évek óta népszerűsítő kampányokkal, halvásárokkal ösztönzi a halfogyasztást országszerte, azzal a céllal, hogy a magyar családokban ne csak az ünnepnapokon kerüljön halétel az asztalra.

Ösztönözni szeretnének mindenkit, hogy rendszeresen fogyasszon halat, ami nemcsak egészséges, hanem finom is – emelte ki Zsigó Róbert.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Te húgyagyú geci!!! pnzt is adsz hozzá hogy meg tudjuk venni a halat???persze, nektet meg a csürhéteknek van miből megvenni !!! Szemetek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Imádom, mikor olyanok osszák a nemlétező észt, akinek fogalmuk sincs a nagy büdös valóságról! Sokaknak, - ahogy nekem is - az a kérdés, hogy egyáltakán együnk! Nemhogy halat, zöldséget, és gyümölcsöt! Mindegyiket imádom, nekem nem telik rá, te baromarc! És még sokaknak!
Eladott Ország
@Clavigo: Zsigó négyszer kerülte meg a Földet Baja pénzén
2013 végére össze is jött 163 000 kilométer. A több mint 4 milliós üzemanyagszámla nem szerepel a vagyonnyilatkozataiban.
index.hu/belfold/2014/03/24/zsigo_negyszer_korbeautozta_a_foldet_baja_penzen/
nyanya001
És ha nincs kenyér, egyenek kalácsot...
feleselek
@nyanya001: Miként Mária Terézia mondá...
feleselek
Jó vicc! Pont most, amikor 300 méteres sor áll az Auchanban a halaspultnál???
kukac50
Miből vegyék meg??? Közmunkabérből??? 28500 öregségi nyugdíjból??? Nem telik rá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.