A mai nap nem túl vidám a miniszterelnöknek, mivel olyan hírt kapott, amit nagyon nehéz lesz megemésztenie. Székely Szabolcsot idézzük most, aki felállította a miniszterelnök diagnózisát. " A cezaromániát mint összetett, bonyolult személyiség-struktúrát, mint pszichológiai képződményt fogjuk vizsgálni Orbán Viktor esetében.

Forrás: mindenegyben.net
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
A gátlástalan hatalom vágy, féktelen agresszív küldetés tudat a hatalom expanziója..., ez min-mind rá jellemző magatartás!
ÉBRESZTŐ MAGYAROK! - egy őrült kezében a sorsunk a gyerekeink jövője!
img1.dreamies.de/img/925/b/p8spg0gakey.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@Clavigo: - de igen is felelős! - tudatosan rombolja le az országot, szegényíti el az embereket a saját érdekeinek javára! img26.dreamies.de/img/328/b/845cpo828ql.jpg
nevemnick
Az ember nem tehet arról, hogy hova született, vagy honnan jött, de arról tehet, hogy mit csinál. De aki szavazással került vezető vezető posztra, az nem lehet uralkodó, hanem a tetteiért felelős a rá szavazó, vagy ellene szavazó népével szemben.
Ennyi.
nevemnick
@nevemnick: bocs a szóismétlésért.
:)
Aki Én
Az a jó az ilyen betegségekben, hogy pont az érintett nem tud róla, így nem is zavarja.
Na ezért szarabb a nátha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.