Azonnali hatállyal felmentette az Országos Mentőszolgálat vezetője az észak-alföldi és az észak-magyarországi regionális igazgatót az M3-ason történt buszbaleset után – olvasható a HírTV oldalán.

A tv sajtóértesülésekre hivatkozva azt írja, hogy mindketten ott voltak a szombat éjszakai, öt halálos áldozatot követelő tragédia helyszínén, dolgukat azonban nem végezték megfelelően.

A felmentett észak-alföldi vezető azonban azt mondja: ő ott sem volt, kollégája pedig aktívan részt vett a mentési munkálatokban.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ha ott volt, ha nem, kifelé állt a rúdja mindkettőnek.

de mi van a balesetet előidéző kocsival? a mentősöket milyen gyorsan nullázták, de az eőző autóról semmi hír...

kiderül, hogy ufo volt?
justhpeter
@lópicigáspár: @wagabund: Idáig rendben van. De ki fog jövőre menteni ?
Madácsi Pali
Az autópályakezelő miért nem készül a jegesedésre "alásózással"? A felelős vezetőjük miért nincs előzetesben munkakörben elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetésért? Az M3-on rendszeresen csak akkor indul a sószórás, amikor havazás, jegesedésre miatt már több baleset bekövetkezett. Csak nem Fideszes a cég vezetése? A térség extrém magas útdíjából(éves díjak: A:85€, Sk:50€,Cz:kb58€,H:kb140€) nem telik tisztességes jégmentesítésre? A felsorolás országok jóval kevesebbet megoldás!
Eladott Ország
Beindult az oligarchák, vazallusok, alvazallusok osztályharca.
Ezek a tényezők mozgatják a történelmet, és ez a fejlődés záloga is egyben. ... Minden eddigi társadalom története osztályharcok története.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.