Nagy Béláné nyugdíjastól elvették a rokkantnyugdíját, de ő nem hagyta annyiban. Két év után jogerősen megnyerte a pert az Emberi Jogok Európai Bíróságán, így a magyar államnak 4,5 millió forintos kártérítést kell fizetnie neki.  Olyan határozatokat kapott, hogy az egyikben elfogadtak valamit, a másikban meg nem. Akkor gondolt egyet, hogy ezzel valamit csinálni kéne, mert ez így nem járja, mondja. "A gyermekeim megnézték az emberi jogi bíróság címét az interneten. Egy kora reggel leültem a konyhaasztalhoz, és elkezdtem írni a kérelmet. 6-7 oldal biztos lett, fénymásolatokat is raktam hozzá, meg költségmentességet is kértem. Három nap múlva jött is a válasz, hogy köszönik a bizalmat, iktatták az ügyet, és adtak egy sorszámot, hogy ha bármit kérnének tőlem, akkor erre hivatkozhatok majd. "Nagy Béláné gépíróként dolgozott a nyíregyházi Munkaügyi Bíróságon. Azt mondja, ez segített neki abban, hogy látta, hogyan mennek a jogi dolgok, mit hova kell beadni, de ami fontosabb, felszedett némi...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Egy gengszterqrmány egyben piszkos, mocskos qrmány is!

Ez pedig a patkányhozzáállás: -"Az embertelen jogszabály továbbra is érvényben van."

Meg ez is: -" Az elsőfokú döntés ellen a magyar állam fellebbezett, a nyitva álló három hónapos határidő lejárta előtt két nappal, ..." aljas hivatali, időhúzó packázás, büntetlenül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.