Orbán Viktor személyesen tájékoztatta Áder Jánost arról, hogy a Fidesz ismét őt jelöli az államfői posztra – mondta a kormányfő sajtófőnöke pénteken.

Havasi Bertalan közölte: "Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke felkereste Áder János köztársasági elnököt. Tájékoztatta arról, hogy a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség elnöksége úgy döntött: javaslatot tesz a parlamenti frakciónak, hogy az országgyűlési államfő-választási eljárás során ismét Áder János jelölését és megválasztását támogassa".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Folytatás ma, 17:08, ...golyóstolla, Schmitt Pál volt a harsány ostobaságával, a hazugságaival, a mások munkájából profitáló sunyiságával.
Ők Orbán katonái, Orbánt szolgálják. És mi fizetjük őket. Ügyes.
moareka
Igy zajlott: Szia Jani, még 5 év,OK? Ahogy jónak látod főnököm...
sziha
"Te, Jani... Emlekszel, multkor azok a ven barmok kikotyogtak..."
"Igen, Viktor, emlekszem."
"Na, ha mar igy alakult, akkor ujra te leszel, jo? Mert azert cink lenne, ha tenyleg bejonne a tetves hazaarulo lipsik joslata, miszerint itt minden elore meg van rendezve. Tudom, hogy te is nagy nyuggel vallalod, de azert maradsz."
"Jo."
Eladott Ország
Áder, a csornai Charles Bronson szemrebbenés nélkül nézi végig mindazt, ami az országban és az országgal történik. Nincs véleménye. Sem a szétrabolt földekről, sem a kisemmizett
polgárokról, sem a korrupcióról, sem a demokrácia leépítéséről, sem a sajtószabadság
eltiprásáról. Nincs véleménye az érvénytelen népszavazásról, az érvénytelen népszavazásra
hivatkozva az alaptákolmányt átíró Orbán nevűről, de nincs véleménye a Népszabadság
legyilkolásáról sem. Sem kis­, sem nagybetűvel. Ádernek semmiről nincs mondanivalója, csak a globális felmelegedésről, a betűrt gatyaszárral való kerékpározásról és a horgászatról. Áder János lényegében nem is létezik. Nincs. Csak a fizetési papírja van. Nem tudom, hány embernek tűnt fel, hogy az Orbán nevű bejelentette: az érvénytelen, ám dicsőséges 98 százalékot felmutató, 3,3 millió magyart Orbán csizmája alá hajtó népszavazás arra ösztönzi a fővezért, hogy saját kezűleg nyújtsa be az alaptákolmány módosítására tett javaslatait. Mégpedig négy területet érint a módosítás, ezek közül az egyik: Magyarország államformája. Áder János, aki ott sem volt, tevőlegesen is felelős azért, ahová mára eljutott ez a demokráciának indult, mára diktatúrába fordult ország. Az ember, akiről fotósorozatot közöl az MTI – konkrétan arról, hogyan horgászik – egyetlen egy esetben sem állt ki a demokrácia megóvása mellett. Most sem szólalt meg a Népszabadság ­ügy kapcsán, de soha máskor sem szólal . Ő csak van, néz, védi a pintyeket, mosolyog a horog végén vergődő nyomorult halra, amelyik aligha élvezi a torkát átfúró horgot és semmi mást nem akar, mint hogy legyen már vége, Orbán haverja foglalja el végre a trónt és őt senki ne szekálja soha többé olyan hülyeségekkel, mint az ország szolgálata. Hiszen ő soha nem azt vállalta, hanem Orbán szolgálatát. Egy színtelen, szagtalan, súlytalan figura aki azt hiszi, fel sem tűnik senkinek a létezése. Az valóban nem, de a hiánya igen. Pontosan annyira alkalmatlan és méltatlan a posztjára, mint a nemzet...
Eladott Ország
Folytatás ma, 17:08, ...golyóstolla, Schmitt Pál volt a harsány ostobaságával, a hazugságaival, a mások munkájából profitáló sunyiságával.
Ők Orbán katonái, Orbánt szolgálják. És mi fizetjük őket. Ügyes.
moareka
@Eladott Ország: Kiváló összefoglaló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.