Meghekkelték a miniszterelnök karácsonyi interjúját az egyik Mészáros-lapban. Megjelenés előtt néhány, a miniszterelnök által nem kimondott mondattal dobta fel valaki Orbán Viktornak, a Fejér Megyei Hírlapnak adott karácsonyi interjúját - írja a 444.hu. Bizonyára nem véletlen, hogy a Pannok Lapok csoport egyik számában történt mindez, hiszen nemrég kerültek a miniszterelnök jóbarátja, Mészáros Lőrinc cégéhez a kiadó vidéki lapjai, amelyeknél rögtön el is kezdték a tisztogatást. A 444.hu szerkesztőségébe eljutott a lap kinyomtatott számáról egy fotó, amelyen be voltak jelölve az ominózus mondatok, majd az újságot kiadó Pannon Lapok közleménye, amely egyértelművé teszi a helyzetet. „A Fejér Megyei Hírlap mai számában megjelent, Orbán Viktor miniszterelnökkel készült interjút ismeretlen tettesek meghamisították. Olyan mondatok kerültek a beszélgetés szövegébe, amelyeket a kormányfő nem mondott. A Pannon Lapok Társasága minden érintettől elnézést kér, és megteszi a szükséges jogi...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A kormányfő szavait valaki pikírt megjegyzésekkel egészítette ki a Fejér Megyei Hírlapban".
Sajnos az éles,csípős bejegyzések a valóságnak megfelelnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Szegény Orbán elvtárs,,,mindig csak "" báncsák "...
quadrocopter
Kiegészítették az idiótát, csak ennyi történt!
Clavigo
Szegény kegyes Urunk,,,,,,,,,Mert ugye Orbán elvtárs csicska médiája mindig csak a Zigazat mondja,,írja...Mááá meg megint könnyes lett a szemem..:) :) :)
desiro
Nem hiányoznak!
De hol vannak a fidencek? bringás és idióta társai.
Szókrakész
Trump már villamosszékbe küldte volna(megérdemelten) az újságírót.

Azért ez patkányság, hogy így manipulálják a "nagyérdeműt".
A cikkíró miért nem volt olyan bátor, hogy mint saját értelmezést közölje a nyilatkozathoz?!?!?! Közölve előtte a teljes interview-t, aztán a saját lehozatát.

És csodálkoznak az idióta libsik, hogy az amúgy is csökkenő libsi ideológia utáni kereslet miatt, most megfejelve ezzel, megszűnnek a libsibolsikomcsi hazugsággyár újságok?!?!?!

Ha egy könyvet írok, akkor a forrást is meg kell jelöljem, ráadásul az idézett szöveget kopirájt kell feltüntetnem.
Kivéve a plagizált diplomáknál, lásd Gyurcsány szőlőskerti tapasznyalatait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.