Sokan nyolc órán át álltak sorba karácsonykor a Blaha Lujza téri ételosztáson, ám Kiszelly Zoltán politológus szerint erről beszélni liberális beetetés.

Megszokott dolog, hogy a liberálisok kiszolgáltatott emberek szívfacsaró képeivel akarják a felső 1% érdekét eladni. Sajnos még mindig van, akit sikerül ezzel beetetni. A könnyzacskókat kell támadni! A recept persze egyáltalán nem új. A nemzetközi és hazai liberális média az újkori népvándorlásnál is szerencsétlen gyermekek és asszonyok képeivel illusztrálta riportjait

- írja a politológus a mozgástér blogon, aki egyébként idén 6,9 millió forintot számlázhat ki a Miniszterelnöki Kabinetirodának.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A qurva anyádat vazzeg !!! Remélem egyszer te is sorba állsz, ha nem is ételért!!!Szemét geci!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sanyi2015
@karma1: Látom, még mindíg nem tudtad értelmezni a cikket...
Nehéz vitatkozni, ha valaki nem a leírt szöveg tartalmával, hanem egy szűk szemüvegen keresztül csak és kizárólag pártpolitikai alapon értelmez egy szöveget, kiragadva belőlle 1-2 neki tetsző mondatot.
Most a Bokros csomaggal kezdtél foglalkozni, de segítek neked, a cikk a liberális újságírásról szól...
Engem sohasem az érdekelt, hogy milyen oldalon jelenik meg, akkor sem szólok, amikor véresszájú balos oldalakról linkel be valaki cikket, én a tartalmát nézem!
Nagyon sok csúsztatás, hazugság van a kormánypárti médiában, de hogy mi az igazság, azt nem tudhatod, mert a számodra elfogadható ellenzéki médiában ugyanez van csak azt te vakon elhiszed.
A cikk lényege az, hogy szegénység, ételosztás, sorban állás az utóbbi 25 évben mindíg is volt és lesz is ( németeknél, franciáknál ugyanúgy van, csak ott nem kürtölik vele teli a médiát ) a kérdés, hogy hogyan tálalod. A liberális média szerint ez nem a 25 év hozadéka, hanem Orbán tehet róla, 2010 előtt kánaán volt, és bár ugyanúgy sorban álltak az emberek karácsonykor egy tál ételért, az baloldali kormányzás esetén csak "Krisna buli volt "
karma1
@Sanyi2015: Na ezt az elmult 25 evet kar volt emlitened: en egyszer sem lattam ott orban ideje elott ilyen sorokat karacsony elott, pedig az eletemet a Ferenc es a Szt Istvan koruton eltem le, mint ottani lakos. A varosban nap mint nap a felszinen kozlekedtem, latnom kellett volna, ha ez igaz lett volna. De nem volt!
Nem vagyok sem balos, sem jobbos, plane nem fideszhivo, soha nem is voltam semmilyen partnak a tagja (akkor sem, amikor ezzel bizony karriert lehetett volna befutni), es mar nem is leszek. De ennek a cikknek, plane ennek a "politologusnak" a velemenyet egyaltalan nem fogadom el, mivel Keri Elemer es Ferge Zsuzsa elvei a mervadoak szamomra a politologiaban es szociologiaban. Ok ostoroztak a Kadar rendszert is, nem voltak tul jo velemennyel az Antall-kormanyrol sem, sot, az egesz 1989-90-ben kedodott atalakulasrol sem, mindent kritikusan kianalizaltak.
vadnarancs
A gerinctelen férgek még a védhetetlent is védeni akarják? Mondjátok egy éhező szemébe! GECIK!
karma1
@Sanyi2015: Kerdezted, hogy hogy jon ide a Bokros csomag,... Az eredeti cikkben emlegette ez az eszement, de itt van ismetelve (es kiemelve) a baromsaga
ellenszel.hu/2016/12/28/2016-ban-ilyen-durva-taplo-otromba-mondatot-meg-nem-mondtak-mint-ez-hiresseg/
Bringás
maximálisan igaz! Ez a banda, csürhe, becstelen senki manipulál és hazudik! Be kell gyűjteni a hazudozó senkiháziakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.