Összesen 22 nemzetközi sportszövetség szakértője látogatott hazánkba, ők a rövid utazási időket, a város- és az olimpiai fejlesztések összhangját, illetve Budapest szépségét dicsérték – írja az MTI. Az elmúlt közel négy hónapban érkeztek a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésére pályázó magyar fővárosba, és nem fukarkodtak a méltató szavakkal. A vendéglátók bemutatták a budapesti olimpia átfogó koncepcióját, az úgynevezett master plant, a látogatók megtekinthették a tervezett olimpiai falu helyszínét a Vituki toronyházból, illetve elutaztak a vidéki és fővárosi már meglévő, vagy a pályázatban szereplő versenyhelyszínekre. A FIFA időhiányra hivatkozva nem tett látogatást, a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség pedig jelezte: a szegedi pályát az egyik legjobbnak tartja világszerte. A FINA képviselői viszont a 2017-es magyarországi vizes vb miatt a közelmúltban többször is hazánkban jártak. A város- és az olimpiai fejlesztések összhangját dicsérték, illetve Budapest szépségén...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat meg akkor hogy el lesznek ajulva, amikor a nagyobb keresztezodeseknel a tilos lampanal odajonnek hozzajuk a koldusok, a kis poharkajukat zorgetve, es ha nem adsz penzt, rabasznak (jobb esetben ) a motorhaztetodre, rosszabb esetben a szelvedodre. Na meg attol tutira el fognak ajulni, amikor a Parlament es a Honvedelmi Miniszterium kozeleben a Falk Miksa utcaban latjak az UTCAN, ket auto kozott alvo hajlektalanokat, vagy eppen azt, ahogy az antik bolt kirakata elott a nagydolgukat vegzik... Tutira ki lesznek fekudve eloszor ok, aztan az olimpia elmultaval meg a komplett magyar nep, a kovetkezo meg 50 evre eladosodva (+Paks2 orosz adossaggal tetezve)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
s mennyibe fáj nekünk, hogy "folyamatosan egyeztet a nemzetközi sportszövetségekkel"
bakegya
De hát az orsos familiának valamiből fel kell zárkózni a világ LEGGAZDAGABBJAI KÖZÉ!-vagy menjen vissza gáztcsőszervizelőnek a MÉSZÁROS AKADÉMIKUSS?
Hari
@Nessy: a 3-s metrón biztos nem, de futnak a presztízsük után, hogy ennyi visszamondás után találjanak egy hajlékot, aki elvállalja, igy a bizottság vegre hátrányokat, hogy megtették a magukét. Őket csak ez érdekli, hogy a delikvens beleroggyan-mint számos korábbi példa szerint- az már cinikusan számukra érdektelen. Egyre inkább arra tendál az egėsz, hogy józan ésszel fel kellene hagyni már ezzel, csak akkor jópár ember zsíros pénzektől -a megnyerésért kapó korrupciós pénzek, es egyéb "szolgáltatások", a kivitelezéséhez kapcsolódó korrupciónak a hasznáról -esik el, és a pénztárcának senki sem ellensége .! Szegény báró , csak Öt sajnálom.
Hari
@Nessy: a 3-s metrón biztos nem, de futnak a presztízsük után, hogy ennyi visszamondás után találjanak egy balekot, aki elvállalja, igy a bizottság vegre hátradőlhet, hogy megtették a magukét. Őket csak ez érdekli, hogy a delikvens beleroggyan-mint számos korábbi példa szerint- az már cinikusan számukra érdektelen. Egyre inkább arra tendál az egėsz, hogy józan ésszel fel kellene hagyni már ezzel, csak akkor jópár ember zsíros pénzektől -a megnyerésért kapó korrupciós pénzek, es egyéb "szolgáltatások", a kivitelezéséhez kapcsolódó korrupciónak a hasznáról -esik el, és a pénztárcának senki sem ellensége .! Szegény báró , csak Öt sajnálom.
karma1
@Mirabilis: 23.53-ra: Ha sokat ajuldoznak?...:o))))) Nana, ahogy Nessy irta... Ha egy olimpiara erkezett vendeg lesz rosszul, nem hiszem, hogy azonnal a Honved korhazba viszik...:o)
papa.49
Ha végül is ránk marad az olimpia, mint szamárra a fűl, jól rá fogunk kefélni, mert ha addig nem lesz államcsőd, akkor igen, a többi pályázó pont azért lépeget vissza mert NEM LEHET MÉG NULLÁRA SE KIHOZNI A RENDEZÉST!!!
Ezt minden normálisan gondolkozó látja, tudja, csak ez a ,,püffedt hátvédet,, picit se érdekli, nem zavarja!!!
Egy egész éves nemzeti össztermék értékével egyenlő a rendezés, akkor mi mit akarunk???
,,Az egér nem tudja a hátára venni az elefántot,, csak ezt nem érti a hazugovics, persze őt ez kicsit se érdekli, ő leszarja ezt az országot, csak ,,gyarmatnak,, tartja, ha már nem lehet az USA. elnöke!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.