Összehasonlítják a Népligetben talált nő holttestről rögzített idegen DNS-t a soroksári futónő két gyilkosának DNS-mintáival. A futónőt két, rendszeresen hazánkban járó külföldi, például hajós vagy kamionos ölhette meg. A nyomozás határidejét várhatóan meghosszabbítják – írja a Magyar Idők.

A cikkben az olvasható, hogy mindkét gyilkosság szexuá­lis indíttatású és rendkívül kegyetlen volt, ezért a DNS-összehasonlítással a nyomozók kizárják vagy éppen megerősítik az azonos tettes/tettesek verzióját.

Október 13-án egy 40 éves asszony lemeztelenített holttestét találta meg egy kutyafuttató a Népliget egyik, prostituáltak által is használt bokros részén. Az agyonvert asszony körmei alól vélhetően a gyilkosa bőrfoszlányai kerültek elő, de az sem zárható ki, hogy a gyilkostól származó testnedveket is rögzíteni tudtak a helyszínelők.

Soroksár külterületén a 36 éves helybeli családanyát, Kardosné Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én kora este szokásos kocogása közben támadták meg gyilkosai. A holttestére másnap kora hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá.

A nyomozók 450 olyan, az áldozattal valamilyen módon kapcsolatba került embert hallgattak ki, számoltattak el, aki összefüggésbe hozható lenne a gyilkossággal, ám valamennyit kizárták elkövetőként. A szakértői vizsgálat végére két ismeretlen európai férfitól származó DNS-minta maradt, a gyilkosoké

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
...és mi történt az ügyben három évig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.