Korábban megírtuk, hogy óriási sorok kígyóztak 24-én a karácsonyi Ételt az Életért szervezet rendezvényén, volt, aki már éjjel 3 óta sorban állt a 11-kor kezdődő ételosztásra.

Szerdán ismét a Blaha Lujza téren gyűltek össze a rászorulók, ezúttal a CEDEK (Emih Izraelita Szeretetszolgálat) osztott élelmet. A délután 2-kor kezdődő rendezvényre ezúttal is már jóval korábban állt a sor – írja a 24.hu.

Tegnap Kiszelly Zoltán Fidesz-közeli politológus nevezte az ételosztást – vagy legalábbis annak dokumentálását – "liberális beetetésnek", amivel "a könnyzacskókat kell támadni."

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Kis lábaskában hazahozta
kegyelmeséktől vacsoráját,
lefeküdtünk és eltünődtem,
hogy ők egész fazékkal esznek "- - Anyám (József A.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Kiszely után szabadon, megint ezek a libsik!
Már hat éve nem sikerült , csökkenteni az éhezést. Egyre több gyereknek kell ingyen ételt biztosítani, mert nincs mit enni otthon.
namihami
Hogy is fogalmazá oly plasztikusan az egyik jobboldali kommenttársunk: ""Bérsorbanállók.""
A jelek szerint nőtt a bér tavaly óta, mert az idei évben nőtt a sor hossza, a sorbanállók száma és a szétosztott étel mennyisége is. Ezek szerint a végén még tényleg igaza lesz a Vezérnek és Magyarország (legalább is éhező sorbanállók számában), de feltétlenül és látványosan jobban teljesít.
szaboria1
@Zeta: Nálad az igazság, ha tényleg jobban teljesít akkor miért kell növelni az ingyenes iskolai étkeztetést. Közmunkás bérből nem lehet családokat eltartani. A fideszes önkormányzatok már ebben is csalnak mert közmunkások a jómódú gazdákhoz ki lettek nyáron vezényelve pl. a hagyma kapálásához. Vagy pályázaton megnyert sport létesítmény üzemeltetőjéhez.
verőce21
A polgári világban, a szegényekkel nyájasan illett beszélni, amolyan, "na fogja jóember” – hangon, egy kissé mint a betegekkel, s egy kissé, mint a félkegyelműekkel. Alapjában úgy kellett érteni, hogy nem harap, csak óvatosan, nyájasan kell bánni vele. Iskolában is, otthon is arra tanítottak, hogy a "szegénység nem szégyen” a szegényekkel udvariasan illik beszélni, sőt illik vigasztalni szegényeket.

A liberális szociális szemlélet: hát igen, elég szomorú, de ez már így van, "soha nem volt másképp”. A liberális polgári világban a "szegénység” hevenyebb probléma, mint amilyennek látszik, s jótékonysági eszközökkel nem lehet maradék nélkül megoldani.
kukac50
Magyarország erősödik ezért a reklámért fizet a Fidesz!
Miért nem a Fidesz oszt ételt a hazug reklám árából?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.