Tetszenek ismerni a külügyminiszter urat? Az a magas homlokú figura, aki nagyon vágja a külpolitikát. Előtte szóvivő volt, vagy valami olyasmi. Most elkezdte komolyan venni a munkáját, és körbenézett a világban (felcsapta az atlaszt) és megdöbbentő felfedezést tett:

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Egyre jobban felzárkózik Orbánhoz nem is tudom mi lenne az országunkkal ha ez a két focista piros lapot kapna? Aminek már éppen ideje lenne.
3dwhite
@Borsodi: Lehetséges, ha akkora lenne a szabálytalanság. :)
Cefi
Egy újszülöttnek minden vicc új.
Valaki szólhatna ennek a zigótának, hogy 1990-ben kormány és rendszerváltás volt magyarországon. És hogy csaucseszku sem él már.
JAJMÁR
Talajt vesztett - ha volt egyáltalán a lába alatt -, mert hiszen az "övéi nek" bármit mondhat\nak. , ők nem törik a fejüket azok értelmén.
Bizony, ha nincs 'kontroll', még értelmes ember is a világ bölcsênek képzelheti mágát, de az értelmes ember igényli a kritikát.
Borsodi
@Cefi: A Románoknak azóta lett jobb világ.sajnos mi ezt nem mondhatjuk el mert a mienk nagyon is él!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.