Hatra nőtt azoknak a száma, akiket a december 24-i Orbán Viktor-interjú miatt bocsájtottak el – írja az Index. A korábban kirúgott öt ember közben munkaügyi perre készül a döntés miatt.

Ezúttal Kinde Kálmánnak, a Pannon Lapok Társasága (PLT) gazdasági ügyvezető igazgatójának kellett azonnali hatállyal távoznia. Kindének a PLT tulajdonosa, a Mediaworks mondott fel, kollégái körlevélben értesültek a döntésről.

A december 24-én megjelent Orbán Viktor-interjút a Fejér Megyei Hírlap adta közre, valaki azonban a nyomdába kerülés előtt meghamisította. A lap az interjút készen kapta a Mediaworkstől, a torzított változat így máshol nem jelent meg. A vizsgálatokból az derült ki, az elkövetők a korrektor jelszavával léptek be, és feltehetőleg távoli gépátvétellel történt a hamisítás.

Kinde mellett egy másik munkatárs, Sebestyén Lilla is távozik a laptól. Az újságíró a kirúgottakkal való szolidaritás jegyében lépett ki, és állítólag más is tervezi, hogy hasonló indokkal adja be felmondását.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az az ország, ahol Kunfalvi Nóra betanított mikrofonállvány és képzett karaktergyilkos
oknyomozó­ tényfeltáró újságírást oktathat leendő médiaszakembereknek, megérett a
pusztulásra, sőt, el is fog pusztulni. Ezt már Orbán Ráhel felfele ívelő karrierje óta tudjuk persze, de még mindig képesek vagyunk rácsodálkozni. Amellett, hogy Pulitzer már többször megfordult a sírjában, Kunfalvi munkásságát valóban tanítani kellene: azt az aljas, pitiáner, hazug interjút valóban kötelező volna oktatni minden, magára valamit adó intézményben, elrettentő példaként állítva felnövekvő újságíró generációk elé. Ez az, aminek köze nincs az újságíráshoz, a médiához, az etikához, annál több van viszont a goebbels­i módszerekhez."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Fájdalmas ezek szerint az igazság, i! Csak így tovább! Derüljön ki minden mocskotok! Bár így annyi van, hogy borzalom!
Bringás
@quadrocopter: anyáddal szórakozz kis köcsög!
desiro
@Bringás: mikor szorult ennyire a fejed g. orbán seggébe?
de azt is kérdezhetném, mikor és hol lettél nemzeti cserép edény?
Bringás
@kkalman: nem ellenzékit, hanem hazug patkányt! dögöljön éhen mind, mert írni nem de marhaságot csinálni tud.
Bringás
Bocsássák el az összes anarchista patkányt! Soha ne legyen itthon munkájuk! Taknyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.