A Miniszterelnöki Sajtóiroda a továbbiakban is tájékoztatja a szerkesztőségeket Orbán Viktor hivatalos, illetőleg sajtónyílvános programjairól - válaszolta lapunknak Havasi Bertalan. A kormányfő sajtófőnökénél arról érdeklődtünk, részt vesz-e Orbán a megválasztott amerikai elnök, Donald Trump beiktatási ceremóniáján, illetve ha nem a miniszterelnök, akkor ki képviseli majd a magyar kormányt. Havasi valamennyi kérdésünkre "válaszolt" az idézett első mondattal, de nem kaptunk érdemi tájékoztatást a külügyi tárcától sem, pedig épp Szijjártó Péter szavaiból lehetett arra következtetni, Orbán nem a beiktatáson fog először találkozni Trumppal. A külgazdasági és külügyminiszter ugyanis minapi, a német konzervatív Die Weltnek adott interjúban azt mondta, "Orbán Viktor és Donald Trump telefonbeszélgetése során megállapodtak abban, hogy Washingtonban találkoznak, az időpontot pedig Trump hivatalba lépése után jelölik ki. " Hogy a kormányfő nem kapott meghívót, azt persze a külügy sem...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
Tanuljatok meg gondolkodni! Lesz cimbizés!
Nyírfa
Ilyen az, amikor valaki lábujjhegyre állva kiabál, hogy észrevegyék.
bakegya
Nem véletlen...oligopolisztikus,plutokratikus,szegregáló,neopolitikus felfogást csodálkoznék ha támogatna az USA ÚJDONSÜLT ELNÖKE!D
Eladott Ország
120 állami vezető listáján nem szerepel a neve. Nagy pofára esés ez a mi kis diktátorunknak, hiszen mindent elkövetett azért, hogy beleférjen az első tíz-tucatba.
"Beszéljünk őszintén, Viktorka! Tudom, hogy testületileg hülyének nézel, úgyhogy
revideálok: bármit is mondanak a hangok, meg a gyógyszereid, meg a küldetéstudatod így
együttesen, semennyire nem életszerű (Donald Trumppal kapcsolatos véleményemtől teljesen függetlenül), hogy ez a kedélyes telefonbeszélgetés lezajlott, vagy ha le is zajlott, kizártnak tartom, hogy ezek a viccesnek alig nevezhető képtelenségek elhangzottak. Leginkább azzal a résszel van problémám, ami a szabadságharcos, bátor nép elmúlt hat évben elért kiemelkedő gazdasági eredményeire vonatkoznak. Ha csak törekednétek legalább arra, hogy egy nap leforgása alatt ugyanazt hazudjátok kormányzati szinten, már előrébb volnánk. De nem. Merthogy Magyarország versenyképessége brutálisan romlott az elmúlt években – többek között ezt a határozott kijelentést tette Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője az EU-­s fejlesztésekről szóló kormányzati konferencián tegnap. Nem sokkal azelőtt, hogy te boldogan lelkendeztél volna Trumpról. Az a büdös nagy igazság, hogy a mi pozíciónkról egy dolog mondható el teljes bizonyossággal. Ez egyrészt totál független az amerikai elnök személyétől, másrészt egy millimétert nem mozdult semerre Trump megválasztása óta."
Eriksson
Szerintem a helyzet biztató, ha nincs magyar a környezetében.
bakegya
Beiktatásra államelnököket hívnak meg!-de a mi teknősünknek ezt még nem sikerült saját lábbal kitaposni belőlünk-ami késik nem múlik,már pedzegette(közbe rájött,hogy akkor kevesebbet tud lopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.