Közel két éve már, hogy az M1-et nem éppen a kormánykritikus hangvételével szokás illetni. Most viszont történt valami, ami felkavarta az állóvizet.

Angyal József okleveles adószakértőt élő adásban kérdezték a kormányzati adócsökkentésekről, aki valószínűleg nem azt mondta, amit elvártak volna tőle.

Hiába vezeti fel a műsorvezető pozitívan az idei árcsökkentéseket, a szakértő helyre teszi. Angyal József így összegez:

az intézkedéseknek hosszú távon nem lesz sok hatásuk, a fogyasztók valószínűleg nem fognak sokat érezni az árcsökkenésből, a szabályok több esetben is bizonytalanabbá teszik a jogi helyzetet egyes ágazatokban, adóhatóság pedig szakmailag is megkérdőjelezhető, logikátlan állásfoglalásokat ad ki.

A műsorvezető próbálta ábrákkal bizonygatni az ellenkezőjét, de a szakértőnek mindenre volt megfelelő válasza.

A műsor itt tekinthető meg.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Hetedik éve a Fidesz van kormányon. Hetedik éve úgy nyüszít a kormány, mintha ellenzékben – nem is akármilyen, hanem elnyomott és üldözött ellenzékben – lenne. Hetedik éve mutogat vissza a Fidesz az MSZP­-re. Az MSZP emelte az áfát. Rendben. A Fidesz meg leengedte? Nem. Első dolga volt tovább emelni. Hogy a választási hajrára fordulva most nagyvonalúan csökkentették a friss tej (nem lehet elégszer elmondani: ez kizárólag csak a feldolgozatlan, nem tartós, féltartós tejre vonatkozik és csak a tejre, egyetlen tejtermékre sem), a csirkehús és a tojás áfáját. Nem az alapvető élelmiszerek áfáját csökkentették, csak néhány termékét és azt is közel hat év után. A megelőző hat évben a Fidesz­ kormány által megemelt áfát fizettük. Szóval mi a jó fenéről beszélünk?"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@human: Nagyon jól reagálsz. Ezek nem értenek semmihez. Mindig azt mondják, nem szavaznak az ellenzék közül senkire, mert nem tudnának kormányozni. Miért, ezek talán tudnak???
emerencia
@Eladott Ország: Tegnap olvastam valahol egy hozzászólást, amiben valaki azzal hencegett, hogy a negyedik ingatlanját veszi a csokra. Eszembe jutott, hogy az első orbán kormány idején is ismertem nem egy olyan családot, akik csak üzleti célból vettek többedik ingatlant élve a jómódúaknak szánt orbáni kamatcsökkentéssel. Sem akkor, sem azóta nagyon sokan még csak nem is álmodhatnak legalább egy olyan lakásról melyben normálisan tudnának élni. :-(
kissé felnőttem
@Eladott Ország: csökkentette ez tény DE akkor csontos tarjáró
l regélek 770 Ft/Kg lett és hogy-- hogysem már most vissza is mászott 999 re itt -ott meg 1000 főlé akkor ki hazudik és miért ? de valaki max én?
Eladott Ország
@kissé felnőttem: Ez benne a parasztvakítás az átverés fidesz részéről, hogy ő a jóságos király, ők már a hazudozásban is jobban teljesítenek. Olyan ez mint Mátyás király meg az eszes lány története, aki vitt is ajándékot meg nem is. A végén az ÁFÁ csökkentés az eredetire visszaáll és kifizetjük még a béremelést is. Sőt ez még rosszabb mint a mese története.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.