2,5 milliárd forintos állami támogatást vonhatott el tőlük, amiért kritikusan viszonyultak a Fidesz-kormány politikájához. Az evangélikus egyház korábban elítélte a menekültek megbélyegzését, a népszavazási propagandát, a korrupciót, a szegények megbélyegzését. Az evangélikus egyház az uszításra sokáig nem reagált, nem csináltak semmit, de a plakátkampányról kezdetektől nyíltan vállalták kritikus véleményüket. Fabiny Tamás, az evangélikus egyház püspök-elnöke korábban azt mondta, nevetségesnek tartja, hogy a keresztény Európa fölött azok hullatnak krokodilkönnyeket, akikről tudja, hogy be sem tennék a lábukat a templomba.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Az elmebeteg bosszúálló felcsúti haragszik a szódásra, erre tökön rúgja a lovát! :-)
karma1
orban csak hozza az eloisteni formajat, azt hiszi, hogy egyszemelyben donthet vilagi es egyhazi dolgokban egyarant...

Csak addig teheti, amig valaki jol seggbe nem rugja, hogy ott "folul" a rakomany a fejiben szinten helyrebillenjen...
Hat vigyazzon is ra a TEK ejjel-nappal, mar beszerezte a fo ellenseget pharaon szemelyeben. Remelem, a "prof" se hazudtolja meg a terroristakhoz valo affinitasat, es szare'-hugye' megsemmisiti orbant, mint a terroristak fo ellenseget...
not me
orbán viktor és a rezsimje már nyíltan korlátozza a szólás-, a sajtó-, a gondolati-, a lelkiismereti, a vallásszabadságot, amikhez a jogot az alaptörvény biztosítja.
orbán viktor emiatt megszegi az alaptörvényt, vagyis bűnt követ el.
A bűnöst pedig meg kell büntetni - csúnyán!
karma1
@not me: Kihagytad a gyulekezesit... Sztem azt is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.