A tao-keret felét sem sikerült feltölteni január elejére Felcsúton a Figyelő szerint. Valami történhetett a magyar cégekkel, mert sokkal kevesebb pénz folyt be a miniszterelnök csapatához, mint tavaly. Márpedig ha nem javul a helyzet a Fejér megyei kis falu nem tudja megépíteni az új sportcsarnokát. Pedig a lap szerint nem indult olyan rosszul a decemberi pénzgyűjtés, csakhogy aztán karácsony előtt mintha elapadtak volna a források. Idén az MLSZ 2,93 milliárd forintos keretet hagyott jóvá a Puskás Akadémiának, azaz ennyi pénznek kellett volna befolynia a tao-pénzekből, aminek az a lényege, hogy a felajánló cégek nem az államnak fizetik be az adott összeget, hanem felajánlhatják a a kedvenc sportszervezetüknek. A Felcsút ebből a közel 3 milliárdos támogatásból akarta befejezni a megkezdett sportcsarnok és az ahhoz kapcsolódó tereprendezést, aminek része volt egy kerti tó is. De 57 millióból fűnyírókat, 23 millióból pedig labdákat is vettek volna.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"A tao-keret felét sem sikerült feltölteni január elejére Felcsúton a Figyelő szerint. "

Pedig pörög a magyar gaz(da)ság!!!
A cégeknek még sincs seggnyaló pénzük?!?!?!
Eladott Ország
444.hu/2016/01/24/elloptak-a-korrupcio-elleni-harcra-kapott-penzeket

Nem csodálkozom, amikor ellopják a korrupció elleni harcra kapott pénzeket is. Önmagát falja fel a rendszer.
papa.49
Nosza lesznek újabb ,,nem megszorítások,,!!!
namihami
Na, ""TAO nem-felajánlók"" jól nézzétek meg a Simlicskát. Ha figyeltek, előre láthatjátok sanyarú sorsotokat.
Belekötni a Vezérbe? Észnél vagytok? Nem odaadni azt a pénzt, amit egyébként se tarthatnátok meg? Komolyan azt hiszitek, hogy azért mert a költségvetésbe fizettek, az a nép javát fogja szolgálni? Isten bizony, nektek elmentek otthonról.
Ti vagy nagyon bátrak vagy nagyon hülyék vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.