Hiú reménynek tűnik, hogy az elsőre kijelölt összegből sikerülne kigazdálkodni a budapesti Olimpiát 2024-ben. Most például a pályázat előkészítésére igénybe vett szakmai tanácsadás összegéről derült ki, hogy jóval magasabb lesz, mint amivel előre kalkuláltak – írja az Index

Az Európai Unió hivatalos lapja szerint az eddigi összeget potom másfél milliárddal emelné meg a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. Az erre fordított összeg így 9 hónap leforgása alatt 5,15 milliárdról 7,25 milliárdra nőtt, vagyis 40 százalékkal emelkedett.

Indoklásul az alábbit közölték:

A Felek a nemzetközi sportszövetségek és a NOB előre nem látható követelményeiből, valamint a római olimpiai pályázat (előre nem látható) visszavonásából eredő többletfeladatokra tekintettel megemelik az eredeti megbízási díj összegét.

Hogy milyen előre nem látható követelményei bukkanhattak elő a sportszövetségeknek vagy a NOB-nak, rejtély.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"A Felek a nemzetközi sportszövetségek és a NOB előre nem látható követelményeiből, valamint a római olimpiai pályázat (előre nem látható) visszavonásából eredő többletfeladatokra tekintettel megemelik az eredeti megbízási díj összegét."

És ha nem lesznek előre nem látható pénzlenyúlási lehetőségek, extra hú de ellopnám inger, akkor a pénzt visszaadjátok?!?!?!

De miért nem helyezik letétbe a pénzt, és az esetleges előre nem látható mohoságnövekedés miatt felmerülő extra lopások költségeit a NOB-tól hozott, NOB elnöki szignóval ellátott igazolásokkal, számlákkal, jegyzőkönyvekkel igazolva, teljesítés után kerülne kifizetésre?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.