A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a várható politikai változások hatására van esély arra, hogy áttörést érjenek el a nemzetközi migrációs politikában, a kormány mindent megtesz a magyar álláspont ismertetéséért.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában azt mondta, az unióban tavaly semmilyen hatékony lépést nem tettek, amely megállította volna a határon az illegális migrációt, és szűrési rendszert sem állítottak fel. Megjegyezte ugyanakkor, hogy ha Szíriában véget érne a háború, sokan hazatérhetnének a harcok elől menekülők közül.

A szexuális bűncselekmény gyanújával Budapesten őrizetbe vett, majd előzetes letartóztatásba helyezett szír férfival kapcsolatban megjegyezte: 2011-ben lépett be Svédországba és menedékjogot kapott. Véleménye szerint az eset rávilágít arra, hogy "a sikeresnek kikiáltott svéd integrációs folyamat mégsem olyan sikeres".

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ha jól olvasom Bakondi szavait, akkor csak és kizárólag a migráció au oka, ha valakit megerőszakolnak. Ilyen kis hazánkban még nem fordult elő soha.
Félreértések elkerülése végett: nem vagyok "migráncssimogató", de ahogy egy ilyen esetet tálalnak, az tényleg érthetetlen!
Persze, életbe kell tartani ezt a témát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@wagabund: Mar meg is van a valasz vakondi kenyszeres seggnyalos nyilatkozatara: EZERT kellett neki most halabol ideroffennie:

propeller.hu/itthon/3259350-allami-ceg-elere-kerult-miniszterelnok-tanacsadojanak-fia
karma1
@Nessy: Nekem egy kicsit az jott lem, hogy vakondi nem nagyon gondolta vegig, mirol hablatyol: orban azt allitja, hogy aki a keritesen at jon Magyarorszagra, az mind terrorista es /vagy szexualis eroszaktevo, ezert nem szabad oket beengedni az orszagba regisztracio nelkul.
Mikozben ebben a cikkben meg egyenesen azt allitja, hogy az az egyetlen "bunozo", akit a magyar hatosagok letartoztattak szexualis eroszak miatt (erdekes, mikor, hol, miert???), az egy rendes sved papirokkal ellatott valaki, aki NEM a 2015-os regisztralatlan nepekkel jott be. Vagyis orban a mai napig nem tudott meg egyetlen bunozot sem felmutatni Magyarorszagon , aki vagyon- vagy eletellenes, vagy eppen terrorcselekmenyt hajtott volna vegre. Igy sokkal egyszerubb mutogatni a svedekre, hogy na tessek, nekik SE sikerult integralni a betelepuloket. Persze arrol nema csend es suru kuss, hogy ok ott Ma.o.-n meg se probaljak az integraciot, vagy barmilyen humanus menekultkezelest, mert orban eleve MINDEN menekultet ELORE megbelyegzett, es ezt tartja a hiradasaokban is minden formaban eletben... Sotet, tetves egy tarsasag ez. nogradi, tasnadi meg a tobbi "szakerto" is egy kalap szar, csak egyszer nezne rajuk csunyan egy menekult, osszefosnak magukat azonnal...
Nessy
@karma1: Tévedsz! Akik jó pénzért kötvényt vesznek, azok jó "migráncsok", meg a körözött Pharaon "professzor" is. Csak aki a háború elől menekül. az gonosztevő mind.
Mondja ezt itthon, ahol minden napra jut egy kis gyilkosság, rablás etc.
Ja, az nép - nemzethy bűnöző!
eugen4402
@Nessy: Én sem vagyok migránssimogató, de amit Bakondiék művelnek, az a legsilányabb propaganda-munka, amivel MÁR pont az ellenkező hatást érik el... Sajnálom uraim, a jelszavak ugyanúgy elkopnak, mint régen a munkaruhák. (!) Ha nem ismerik a szó jelentését, nézzék meg valami lexikonban. Megérné...
Eladott Ország
"Magyarország számára a legnagyobb fenyegetést és nemzetbiztonsági kockázatot éppen az jelenti, hogy populista, diktátor hajlamú egyének kezébe került az ország zöld és piros távvezérlő gombja, akik Bakondi­ féle dilettáns senkikkel vették körbe magukat. Akik hintik a port bele a szemekbe, hogy vakuljon a paraszt."
Clavigo
Ez a barom egy fõtanàcsadó..Ér annyit,mint a nemzethh Flóriaànja..az tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.