Felcsút polgármestere, Orbán Viktor barátja, az Echo Tv tulajdonosa, a gázszerelőből lett milliárdos, Mészáros Lőrinc szokás szerint nagyon erős interjút adott a középosztály nagy szakértőjének, Bencsik Andrásnak a Demokratában. Beszélt mindenről, például gyönyörű szavakkal fogalmazta meg azt az emberi, túlságosan is emberi barátságot, ami közte és a miniszterelnök között kialakult: „Ahogy teltek az évek, a barátságunk egyre mélyebb és szorosabb lett, amellett, hogy az akadémia kapcsán munkakapcsolat is létrejött közöttünk. (...) Valóban, a labdarúgás kapcsán kezdtünk el beszélgetni, és így alakult ki az évek során egy közeli emberi kapcsolat. Ma már nem csak mi vagyunk barátok, a családjaink is jóban vannak. És azt gondolom, hogy a felnőttkorban kötött barátságok ritkán múlnak el.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Az Én férjem tényleg napi 12-14 órát dolgozott az elmúlt 30 évben, mert muszáj volt!
Mégsem lett több vagyonunk, mint egy átlag magyarnak. Valamit rosszul csinált talán? Igen. Nem kellett volna napi 8 óránál többet robotolnia, akkor sem lennénk szegényebbek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Mészáros Lölö mától az én példaképem. Az anyaságban éppen úgy, mint a munkához való
hozzáállásomban, mert ő egy valóságos zseni, egy fáradhatatlan munkás ember és a magyar foci elkötelezett híve. Gondoljátok meg, proletárok! Lölö azért jutott oda, ahová, mert napi 20 órát dolgozott 20 éven át! Én mondjuk nem tudok 20 órát dolgozni, bár magam is azt vallom, hogy egy nap 24 órából áll és akkor még ott van pluszban az éjszaka is. De én akkor sem tudok napi 20 órát dolgozni, meg nem is szeretnék, ha ettől akkora szatyrok csimpaszkodnának a szemem alatt, mint ennek a drága jó gázszerelőnek.
Nem hinném, hogy rajta kívül egyetlen ember is elhiszi ebben az országban azt a sok
baromságot, amit összehord a jóember. Arról, hogy a sok munka, kitartás, szorgalom és
szerencse. Az. Már néha majdnem megsajnálom, mert úgy tűnik, fogalma sincs arról, hogy
egyszer a nagy jólét és szerencse véget fog érni. Akkor bizony tovább kell adnia a javakat a
tényleges tulajdonosnak, bár még ez a jobbik verzió, ugyanis akkor neki is csurran­ cseppen. A sokkal drámaibb végkifejlet az, ha egyedül kell a bíróság elé állnia – és akkor nem is gondolok arra, hogy esetleg a kisemmizett emberek elé kell állnia – és akkor bizony neki kell elvinnie a balhét. Mindenért. "
magyarbakancs
"Mészáros Lőrinc 15-20 éven át napi 18-20 órát dolgozott"
Mikkor élt?
Mikkor evett?
Andersen meghalt vége a mesének.
cikicakk55
A fene nagy összeborulásban és a családok egymás iránti szeretetében észre sem veszi ez a túlkoros csecsemő,hogy csak eszköz a vezír kezében.Azért van,hogy bukás esetén őt dobja oda koncnak és még a feldühödött nép ez a degeneráltat szétszedi,Ő megpattanhasson.
CsipkeRózsa
Ez azt jelenti, hogy akkor, a munkából nem sikerült meggazdagodnia. Most kb. 6-7 éve lett a leggazdagabbak egyike. Vagyis nem a munkából lett sikeres vállalkozó, hanem a baráti kapcsolatból.
RonaGyuri
ja Orbán meg kiűzte a ruszkikat, meg oxfordi jogi diplomát szerzett! =))
quadrocopter
Meglehetősen szerény ez a Lőrike, mert valójában naponrta 23 és fél órát dolgozott, álva aludt, mint a ló, szükségletek elvégzése nylonzacskóba, táplálkozás egy falat kenyér forrasztóolajban kisütve,dolgozott volna naponta többet is, de a napi 24 óra megviccelte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.