Hamar nyomára bukkantak a tettesnek, aki ellopta a zombori gyerekek ajándékait – melyeket németországi társaiktól kaptak – írja szerbiai forrásra hivatkozva a Magyar Nemzet

A vád szerint az 51 éves V.B. gondosan kicsomagolta az ajándékokat, majd a papírokat és dobozokat a Bácskai-Nagy-csatorna partján lévő illegális szeméttelepen hagyta.

Evangélikus lelkész lopta el a zombori gyerekek karácsonyi ajándékait
Fotó: Facebook

A lopásra akkor derült fény, amikor valaki megtalálta az eldobált csomagolópapírokat, bennük a német nyelvű üdvözlőlapokkal.

A házkutatás során a lelkésznél megtalálták a humanitárius csomagok egy részét, a többit eladta, vagy a templomba vitte, mert a házban már nem fértek el.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Áááááű...ez semmi, Magyarországon egy és egy töredék csicska parlamenti frakció milliárdokat lop, büntelenül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Balogh Zoltán mit szól ehhez, vagy Kdmp volt a lelkész?
karma1
@lópicigáspár: @papa.49: Szerintem csak annyi tortent, hogy most az EGESZ evangelikus egyhaz kap a pofajara, mert az evangelikus lelkeszno nekiment annak a dragajo szentember kocsis matekanak.
Innentol kezdve az evangelikusok mar nem lesznek annyira tortenelmi vallas, oszt jonapot.
karma1
@Borsodi: Az a felig kikeresztelkedett idetlenul allandoan vigyorgo ajtatosmano reformatus... Szegyellem, en is az vagyok, de nem bigott, csak mert annak kereszteltek meg.
karma1
Ekkorat mellenyulni! Hiszen ez mar egyaltalan nem is magyar telepules!Akkor meg mi kozunk is van ehhez a cikkhez??? (Gyanus volt a szerbiai cikkre valo hivatkozas...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.