Egy fél ország olvasta megrökönyödéssel – és rötyögéssel –, hogy a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc 15-20 éven át napi 18-20 órát dolgozott. (Érdekes módon akkor még csak egy helyi gázszerelő cége lett, de amióta kevesebbet dolgozik, csak azóta lett igazán sikeres.) Kevés hasonlóan nagy munkabírású politikus képes ilyen sok éven át ennyire kevés alvással beérni, de az egyik, aki még Mészároson is túltesz, éppen a legjobb barátja, Magyarország miniszterelnöke. Ha megnézzük Orbán Viktor bevallott szokásait, az imidzsvideóiból ismert napi rutinját, és azt, hogy a felesége, Lévai Anikó, illetve a párttársai/beosztottjai miket mondanak róla, egy nem mindennapi, szinte nem e világi ember képe rajzolódik ki.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Végtelenül ciki hallgatni a zűrzavaros ágálását, amikor egy kérdésre kellene választ adnia, rossz nézni azt a felkapaszkodott surmókra oly nagyon jellemző pökhendi stílust, ami humorosnak szánt, vagy annak gondolt idézetekben, vagy dakota bölcsességekben csúcsosodik ki.Mindezeknél azonban nagyságrendekkel rosszab megérteni ennek az embernek a működését. A gyermekkorában sűrűn bántalmazott, focistának nem eléggé tehetséges, az értelmiségi körökből mindvégig kilógó, politikusnak másodvonalbeli ember görcsös kapaszkodását az uborkafa lenyúló ágaiba.Talán a múltból építkező frusztrációk, talán a vele született kényszerek hatására egy igazi államférfi adottságaiból és tulajdonságaiból semmi nincs meg ebben az emberben, amire szüksége lenne kormányfőként. Ezt kompenzálandó megvan minden más, ami egy félművelt surmóba oltott bűnözőt általában jellemezni szokott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
@Cefi: 100 lájk, a kormánytagokon dolgozó pszichológusokat leiskoláztad. Nem segítenél be, hogy szembenézzen végre a démonaival. Bár azt hiszem már gyógyíthatatlan.
quadrocopter
Ez az Orbán egy földönkívüli! Ott is a helye!
kissé felnőttem
Kemény ?? inkább öntörvényű irodalmi műhöz hasonlitva: egy az Isten
nem kéne. Elmulik ez is
Eladott Ország
AZ ÉN ATYUSKÁM!
"Kiépítette a demokrácia nélkül is kitűnően működő sóhivatalok országos hálózatát is, hogy
mindenkire már a lakóhelyén lehessen rásózni a legembertelenebb ukázokat és intézkedéseket. Ennek eredményeként az ország sikeresen megszabadult az önkényesen leszakadó, mihaszna munkakerülők egy tetemes, de koránt sem elégséges részétől is, boldogítva vele gyűlölt ellenségünket, a hanyatló nyugatot, ahova mindig tartozni vágytunk. Ugyanis az én atyuskám úgy vélte, hogy mi ugyan keleti származásúak vagyunk, de a rezsicsökkentést visszavonni akaró (galád) nyugati világhoz tartozunk. Ahhoz a már csak a nap járása miatt is hanyatló nyugathoz, ahol a gazdasági lassulás, a bűnözés, a terror, a migráció, a döntésképtelenség és az őszintétlen beszéd összeadódik, és erre nem találnak választ a vezetők. Nem úgy az én drága jó atyuskám, aki minden bajra megtalálta a legjobb ellenszert. Már akkor is tudta mit kell tenni, mikor még csak a konflis rúdját akarta megkaparintani, hogy a lovak ne arra menjenek, ahova ők menni szeretnének, hanem, ahova az én nagyon okos, doktor atyuskám akarja. Ezért követelte már akkor, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Agyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Azt mondta az én egyetlen, drága atyuskám, hogy aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar. Így aztán amióta szerinte az ő baráti köre lett az egyetlen kormányképes erő, az én atyuskám kikérte az emberek véleményét, s az én családomban azóta már a megszorítás életérzése a természetes. És azért jut pénz fejlesztésre, nyugdíjemelésre, családtámogatásra, a gyerekek ingyenes tankönyvére. Jól látható, hogy az én atyuskám nem tűri, hogy ellopják tőle a pénzt."
nevemnick
No hát, kemény mint a fában a g(p)öcs.
Szerintem.
bakegya
Fel-és alcsutkai vicctor teknős,szerény ,vagyontalan embernek vallja magát CSAKKK A PÁNCÉLJA NAGY, AMIT VELÜNK CSINÁLTATOTT!
A BENDŐJE MEG AKKORA NAGY,HOGY NEM KELL AHHOZ GASZTROENTEROLÓGUS NAK LENNI,HOGY BELELÁSSUNK-szíddd fel begyem azta sok-sok EU MILLIÁRDOT,AZTÁN ÖSSZEKÖLTÖZÜNK ÚJRA CSAKKK A NAGY PUTYINNAL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.