Kedves Timi! Gizi vagyok Tápiógöröngyösről, de te nem ismersz engem. Na, majd most. Bevallom kedves Timi, én már akkor megszerettelek, amikor gyémánt fülbevalót ajánlottál minden magyar nő fülébe. Az olyan szép volt, olyan igaz és annyira ráéreztél az igényekre, itt, falun főleg van az ilyesmire kereslet -, hogy mindjárt mondtam is a páromnak, hogy nekem is kellene egy olyan. A fülembe. A Sanyi így hívják a férjemet feje kicsit lila lett, de aztán megnyugodott, mert nem ann... Nem kevés lájknál és megosztásnál jár a magát csak Gizikeként bemutató hölgy bejegyzése a Facebookon. Kattints a folytatásért!

Forrás: lajk.startlap.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szuperjo level, a baj csak az, hogy ehhez a felfuvalkodott loarcu kurvahoz ez sohasem fog eljutni, vagy ha igen, fel sem fogja fogni, mirol ir benne a holgy...
verőce21
Nem tudnék reggeli nélkül elindulni(még ide beírogatni sem), mert reggelre 2,8% a vércukrom, ez természetes állapot nálam, felkelés után muszáj ennem.
Mi többek között ezért nem tudunk gyémántokat venni.(legfeljebb "fekete gyémántokra" futná. :)
Desischado
Tökéletes levél. Kár, hogy ez a szutyok ribanc nem olvassa el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.