14 év fegyházbüntetésre ítélték csütörtökön azt a férfit, aki tizenkét éven át napi rendszerességgel kényszerítette szexre a lányát. A gyermek az első alkalommal még csak 10 éves volt – írja a Bors.

Az aszódi K. Csaba fuvarosként dolgozott, hat gyereket nevelt feleségével együtt. A külvilág felé mélyen vallásos kereszténynek mutatta magát, aki családját is hite szerint irányította.

Buzgó kereszténynek mutatta magát a gyermekét erőszakoló apa

Az 1992-ben született Melindának rendszeresen át kellett járnia a házuk telkén épített konditerembe, ahol apja a fekvőpadon közösült vele. Több ízben bottal verte a lányt, megparancsolva, hogy senkinek ne beszéljen a történtekről.

A lánynak 2006-ban apja szobájába kellett költöznie, ekkor már naponta, kétnaponta zajlott az abúzus. Apja még az iskolából is kivetette Melindát, 18 éves koráig magántanuló volt. A bántalmazásra csak akkor derült fény, amikor a lány első szerelmének bevallotta azt.

K. Csaba az utolsó szó jogán keresztény hitére hivatkozott:

Mindig tisztességesen éltem, Krisztus tanítása szerint, mélyen keresztény vagyok, szeretem a gyerekeimet és a feleségemet is. Melindának üzenem, költözzön a szívébe békesség, és ne a gonoszság irányítsa tetteit. Én ezeket a bűnöket nem követtem el, a családom visszavár, a másik lányom azt írta, csak akkor megy férjhez, ha én vezetem az oltárhoz

- magyarázta.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.