Megalapozatlan hírek jelentek meg a Miniszterelnökség budai Várba költözéséről csütörtökön – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken az MTI-nek telefonon.

Tuzson Bence leszögezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Cinege úton lakik, ahonnan nem költözik sehová.

Az államtitkár elmondta, hogy Orbán Viktor dolgozószobáját Tisza István korábbi miniszterelnök "közismerten puritán berendezésű", ma Debrecenben található dolgozószobai bútorainak másolataival alakítják ki, így "semmilyen különleges beruházásra nincsen szükség".

A külföldi közjogi méltóságok fogadására szolgáló tereket múzeumi tulajdonú vagy abba kerülő bútorokkal kívánják berendezni.

A Miniszterelnökség hivatalának bútorzatával kapcsolatban semmilyen döntés nem született – emelte ki.

Az új épület a befejezését követően hosszabb ideig nyitva áll majd a nagyközönség előtt, mindenki számára megtekinthető lesz – hangsúlyozta Tuzson Bence.

Közölte: a kormány arra törekszik, hogy a történelmi hagyományoknak megfelelően abba a környezetbe helyezze a tárcákat, amelyben egykor megtalálhatóak voltak. Így például a Belügyminisztérium saját korábbi, a Nemzetgazdasági Minisztérium pedig a Pénzügyminisztérium eredeti épületébe tud költözni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szutyokbence az a ,,putri,, ahol a főnököd állítólag lakik nem Budán van???
Nézegesd már a város térképét rendszeresen, próbálj meg okosodni tajtparaszt!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Bence kisasszony Arról nem tájékoztattak, hogy elötte egy
felmérés szerint 11 milliárdba fog kerülni a fagyistölcsés luku
" fönököd " Várba költöztetése ???
Nessy
Bence, már megint mellé mesélsz!
Orbán és a sleppje költözik a Karmelita kolostorba. aminek a "puritán" átalakítása milliárdokat emészt fel. Csak azt nem értem, hogy a XXI. században miért az 1920-s éveket kell lemásolni? Igaz, a jelenkori izlés ficamos beton borzadályok sem jobbak! Lásd: "uszó VB. helyszinei", Városliget.
papa.49
Szutyokbence az a ,,putri,, ahol a főnököd állítólag lakik nem Budán van???
Nézegesd már a város térképét rendszeresen, próbálj meg okosodni tajtparaszt!!!
quadrocopter
Hej, pedig a rákoskeresztúri, vagy a Kozma utcai "lakópark" jobb lenne mindnekinek!
Szókrakész
Gumicsont.
Nyam-nyam.
Hű de fincsi.
De bezzeg az elpacsált milliárdokkal nincs gond, amit a gyurcsányos maszop-szdsz oly nagylelkűen dobott a kukába, mint kormányzati negyed.
Azokért a milliárdos kuka tervekért, területvásárlásért...miért nem ajvékoltok?!?!
lusta
Kezdjük az elején. Mindehhez szeretném kérni az egybites 300 forintos budiforradalmárok segítségét. Ha 4a milliárd forintos irodaberendezés puritán, akkor mi is a nem puritán?
karma1
@Szókrakész: Kuldenel errol nekem linket? Jo lenne latni az adatokat, es ossze is hasonlitani,... No meg az a pici kulonbseg is jol szembetunik, hogy Gyurcsany valahogy azota sem lett milliardos, nem volt neki Simicskaja, meszarosa, garancsija, ... Ezek a nevek akkor meg a szemetdombon parkoltak, a gazdijukkal egyutt...
Felviragozni csak orban ota viragzanak ezek a nevek... Vajha miert is?
Szoval, linket lecci,...:o)))))
human
@Szókrakész: A terület a MÁV tulajdona volt, ami meg állami tulajdon. Legfeljebb azért haragudhatsz, hogy az állam az egyik zsebéből a másikba tette a lóvét. Az elkészült terveket pedig hasznosították máshol. A tervezőcsapat pedig nem kapta meg a teljes díjazást, mert csak látványterveket készítettek.
De azért pozitív, hogy kottából tudsz olvasni :)
Szókrakész
@karma1: Egyébként csak keress rá a MÁV eladásokra, ...
S kérdezd meg, hogy hol a pénz?

Mert nem szabad szelektív memóriával csak a mostaniakat szidni.
Pont azért teszi meg ez a garnitúra, mert a libsi garnitúra nem lett lesittelve.
És ezek vérszemet kaptak.

Ezek tandemben lopnak, csalnak, hazudnak reggel, délben, este.
Szókrakész
@human: Fakockákból, kartondobozból én is odarittyentek egy két épületet pár milliárdért.
Vagy sima gugli tervezőszoftverrel összehozok egy tervet.
karma1
@Szókrakész: Pucika, az egesz kormanyzati negyeden osszesen 450 milliot vesztett a kormany , mert meg a terveket sem keszitettek el - a fenti index cikkben van leirva -, mert a 2 milliardot sokallta az akkori vezetes kiadni erre a celra.
Blogokat nemigen fogadnek el kompetens alapnak, mert altalaban a blogokban szep elmelkedesek futnak olyan emberektol, akiknek nem mindig van ralatasa a teljes kepre, es inkabb a szubjektiv velemenyuket mondjak el, mint valos tenyeket. 2008-ban pedig mar leginkabb Gyurcsany kormanyzasanak a vege fele tortent, amikor nem hiszem, hogy a kormanyzati negyed megvalositasa kett volna a fo gondja. Ehhez kepest orban most hasonlo ambiciokat dedelget, szoval, hol is van az a 450 millio az eddig - teljesen foloslegesen - elkoltott 50 MILLIARD forinthoz kepest? Ja, es orban Varba valo koltozesi maniajanak meg nincs vege, az igenyeinek pedig csak a csillagos eg a hatara, nem a penz hianya, merthogy kuszaszem BARMIRE ad penz, csak jol bele kell nyulnia Magyarorszag aranytartalekaba...

propeller.hu/itthon/3259591-matolcsyek-valamit-csinaltak-magyar-aranytartalekkal#v1776049
Clavigo
Pedig a másvilágot tudnám ajánlani...
Szókrakész
@karma1: Ne fizess be 5 forint adót.
A NAVnak ez is hiány.
Nekünk az 5 millió, 500 millió, 50 milliárd is sok.

Mindegy mennyi.
Az állam pénzét qrvára tudják szórni és persze mindig csókos cégek kapják a megbízást.
Így volt ez akkor is, most is.

Az én szememben az is tolvaj aki 10 forintot lop és az is, aki 10 milliárdot.
Tolvaj mind.
S ha még mellé állami hivatali tisztséget töltenek is be, az állam, az ország pénzét lopják, akkor olyan kínaiasan mind kivégezném.
karma1
@Szókrakész: A fenti cikkel kapcsolatban csak abban ertunk egyet, hogy a 10 forintos lopas is lopas, meg a 10 milliardos is.
De ugye azt tudod, hogy azert megis van merlegeles a lopasok megiteleseben, hisz a 10 forintos lopasert meg nem ultetnek le mondjuk 3 evre.

Ami a verlazito ebben az egesz sztoriban az az, hogy orban pontosan ezt a 10 forintos lopast igerte, hogy megtorolja, eltunteti, soha tobbet lopas a magyar foldon nem tortenhet!
Es akkor jott o, a 10, 100 es 1000 milliardos lopasaival.

Na, en meg EZT nem tudom megemeszteni...:o((
Szókrakész
@karma1: Nekem a kicsi is, nagy is lopás.
karma1
@Szókrakész: Ugyanezt mondom en is. De en azt is ideveszem, hogy az is buntett, hogyha 5 forintot nem fizetsz be adoba - mert az -, de akkor Te hogy fogadod el teljesen siman, hogy vajna kaszinoja EGYALTALAN nem fizet be adot, mert nincs erre kotelezve?
Lehet, hogy en azert nem fizettem be 5 forint adot, mert az 1/6 ara egy zsomlenek, amit inkabb a gyerekemnek veszek meg, hogy az iskolaban ne ajuljon el az ehsegtol, vagy az az ado-nem-befizetes, amivel vajna az allamkasszat milliardokkal lopja meg?
Es az tuti, hogy nekem az 5 forintos adohatralek miatt jon egy halasztast nem turo fizetesi felszolitas, BUNTETES legalabb 15 ezer forintrol, mig vajna rohog a markaba, mert meg magyarorszagi lakcime sincs, ahova kikezbesithetnek neki a buntit...
karma1
B+ tuzson,... a Cinege utca is Budan van, meg a Var is... Tehat a toporodott agyu fonokod csak Budarol Budara menne...
Egyebkent pedig mindket cim Budapesten talalhatom, hulye gyoker...
kisrigó
Ezt a kamu dumát! Csak arra jó, hogy a szelektív hallásúak figyelme elterelődjön, majd mantrázzák, hogy már megint "bánccsák ezt a szent embert, a jótevőnket" Csak nehogy gyűjtést rendezzenek, hogy biztos elég legyen a pénz! Hülye gyerek, senki sem hiszi azt, hogy a pereputty költözik oda lakni!
bakegya
Be ne fossatok fityiSS kisbencék,mert nem lesz aki kimosson a kakiból benneteket,mire ideér a NAGY PUTYIN( MÁR A KERTEK ALATT VAN)...a puttonyában 2500 amerikai tankkal AZ ORSOSOTOK ELINTÉZTE NEKÜNK... a visegrádiak minden végvárába jut néhány belőlük...A TRAMPLI ÚJRABÚTOROZZA MÁR EURÓPÁT-B...meg trampli kisbence törölgetheted a kormos szádat 4 milliárd az négy milliárd az orbán luxusra megy el és nem a HAZA JAVÁT SZOLGÁLJA.
RonaGyuri
No ehhez már tényleg pofa kell

Tuzson Bencus humoránál volt

A tegnapi nagy humora az volt, amikor „a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken felhívta az MTI-t telefonon”. A derék szómágusnak erre az adott okot, hogy szerinte „Megalapozatlan hírek jelentek meg a Miniszterelnökség budai Várba költözéséről ”.
Azonnal leszögezte, hogy „ Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Cinege úton lakik, ahonnan nem költözik sehová.”, ugyanis – most fijjej Wazze – a regnáló ME költözik!
Kifejtette továbbá, hogy arról sincs szó, hogy egyes minisztériumok a Várba kötöznének, mivel csak az van, hogy visszaköltöznek a régi helyükre (a Belügyminisztérium saját korábbi, a Nemzetgazdasági Minisztérium pedig a Pénzügyminisztérium eredeti épületébe fog költözni.).
A legpofátlanabb mégis csak „A Miniszterelnökség hivatalának bútorzatával kapcsolatban” elterjedt téves információkra vonatkozó okfejtése bizonyult. Kifejtette, hogy alaptalanok a találgatások a nyugat-európai aukciós-házakkal kapcsolatban, hiszen „Orbán Viktor dolgozószobáját Tisza István korábbi miniszterelnök közismerten puritán berendezésű, ma Debrecenben található dolgozószobai bútorainak másolataival alakítják ki,” és „közjogi méltóságok fogadására szolgáló tereket múzeumi tulajdonú bútorokkal kívánják berendezni.”.
A poén persze az, hogy a találgatás abból eredeztethető, hogy megpróbálták valahogy értelmezni (kevés sikerrel, mert a legügyesebbnek sem sikerült még csak a felére sem indokot találni) azt a határozatot, ami mintegy 4, azaz négy milliárd forintot bocsátott a berendezők rendelkezésére! =))
human
@Szókrakész: Látod pont ez a baj a magyar társadalommal. Nem fogja át a tudata mi a különbésg 5 millió és 5 milliárd közt. Hogy 100 milliárd eltűnt külföldi offshore cégeknél az kit érdekel. Különben is mi az az offshore. De hogy pár százmillió ment el egy bedöglött projektra, na az már mindennek a teteje. Orbán nagyon ügyesen elfogadottá tette rendszerszintű lopását. Sajnálom, hogy nem látod a nagyságrendbeli különbséget a 2010 előtti korrupcióhoz képest. És akkor még érdemes lenne összehasonlítani a két korszak demokratikus voltát és a sajtószabadság színvonalát.
Gyurcsány fia kórházban dolgozik. Orbán lánya mára milliárdos lett, kastélya, birtokai vannak a férjének. Azt mondod nincs különbség a két korszak közt?
karma1
@Szókrakész: 21.22-re: Sosem keszultek el a kormanyzati negyed tervei, mert 2 milliard forintba kerultek volna, es az akkori - szerinted rablo - kormany ezt tul soknak talalta. Ne felj, nem ugy a mostani gazdi. O meglat egy ekkora osszeget, megszorozza 3-mal es szetosztja a haverok kozott. Ilyen ecceru...
1magyar
@human: Na jó, de Gyurcsány fia az a gyerek,aki előző házasságából származhat, nem?
Mert a másik fiát meg Olaszországban tanittatja.
Gondolom azzal gyerekkel már nem törődik, van másik?
Mint az szokás a férfiaknál, eldobják a "régebbi gyereket".
human
@1magyar: Tényleg jó sok gyereke van. Én csak az egyikről hallottam, hogy kórházban dolgozik. Mondjuk a többiről csak írt volna a sajtó, ha luxusszállodát vásárol vagy sorra nyeri az állami beruházásokat. De úgy néz ki, hogy Gyurcsány nem jött rá, hogy ennek az országnak uralkodó dinasztiára és nem miniszterelnökre van szüksége. Lúzer.
1magyar
@human: Nem olvastad? A múlt héten írták mindenhol, hogy a fia tandíja 3 millió az olaszoknál.
human
@1magyar: Én meg ezt olvastam:

"Bár a papa, ahogy mondani szokás, közel van a tűzhöz, nyilván jobb állást is tudna szerezni, a volt miniszterelnök fia inkább egy gyerekosztályon vállalt állást, kevés pénzért. "
www.borsonline.hu/aktualis/sosem-talalja-ki-hol-dolgozik-gyurcsany-ferenc-legidosebb-fia/114142
1magyar
@human: Igen, én is olvastam, de úgy, hogy a papa nem kényezteti a fiát,bár megtehetné.
Csak nem ugyanaz a fia lehet szerintem.
human
@1magyar: Az is érdekes Ráhel életútjában, hogy túrizmus-vendéglátás szakon végzett. Szakdolgozata pedig díjnyertes volt. Csak hát pont az ítélte meg neki a díjat aki a konzulense volt. Hiába, ő sikerre van ítélve. Majd kiment Svájcba ahol egy 12 hónapos túrisztikai vezető képzésen vett részt 15 millió forintért.
karma1
Kulonben is, bence gyerek, ne csurd- csavard a szot, senki sem ugy ertette, hogy a Gazdaallat mostantol a Karmelita kolostor erkelyen fogja kitunkolni a porkoltszaftot a tanyerjabol este 10-kor, hanem hogy a komplett kormanyt viszi fol a Varba, ahol az igy sohasem volt egyutt! Es ezert a celert - no meg a teljesen onos kivansagaiert - barmennyi milliard forint sem draga, csak a kedvere tegyenek.
A kormanyzasnak megvan a maga haza, a Parlament, a miniszteriumoknak pedig egyaltalan nem kell a Parlamentben lennie. Minden, ami ezen az alapvetesen tul van, illetve amit megprobal orban kihajtani a koltsegvetesbol a sajat reszere, az rizsa, porhintes, parasztvakitas, gumicsont, az agymosas resze. Es ugy is kene kezelnie ezt a kerdest a magyar nepnek...(Mar az egymilliardert megepitendo lovardanak ki kellett volna csapnia a biztositekot
human
@1magyar: Orbánnak még három lánya van. Remélem több gerincük lesz, mint a nővérüknek.
karma1
@1magyar: Na, ezt rosszul tudod. Valoban vannak gyerekei Gyurcsanynak az elozo hazassagabol, de O nem az az alkat, aki eldobalja a gyerekeit, mint egy megunt jatekszert. 5 Gyurcsany gyerek letezik, mert Dobrev Klaraval is van azt hiszem mar egy idosebb gyereke is.
Csak nagyon bunko emberek gondoljak ugy, hogyha egy hazassag tonkremegy, akkor a gyerek kezet is el kell engedni vegleg, sot, bele is kell rugni. Soha senki ne felejtse el, hogy az a gyerek nem kerte, hogy megszulessen, es apuka is ott volt, mikor a gyerek keszult. Gyurcsany ezt nem felejti el, mint ahogy sok mas dolgot sem.
karma1
@lusta: Hat az IKEA! Max. 100 ezer forint, es meg ad egy kis elfoglaltsagot a kezeivel mast ugysem csinalo ME-nek, - legalabb addig se zsebhokizik -, szoval tudtam a valaszt, kapok egy hangszorot??? Pirosat kerek...:o))))
karma1
@human: 08.23-ra: Vagy verszemet kapnak ok is... fifty-fifty az esely...
karma1
@1magyar: Ha volna egyetemista koru gyereked, akkor tudhatnad, hogy a 3 millio forintos tandij a jelenlegi "ingyenes" felsooktatasban (ami azota lett fizetos, amiota orbanek belenyultak az oktatasba, mert abban a mocskos Kadar-rendszerben ingyenes volt meg az egyetem is, azert tudott orsos feljutni az egyetemre, meg a Soros -osztondijra), szoval ha ismerned a mostani TENYLEGES rendszert, akkor nem irnal hulyesegeket.
Az unokahugom tandijat en fizetem innen, a Pazmany Peterre jar. Hiaba kivalo tanulo, nehany szaz forinttal a Mamaja jovedelme meghaladja azt a szintet, amikor a diaknak adnanak osztondijat. Kb. olyan igazsagos a rendszer, mint a kozgyogy volt, de ebbe most ne menjunk bele.
Az unokahugom neven van egy diakszamla, erre havonta 150 ezer forintot utalok, mert ha tobbet utalnek egyszerre, akkor sulyosan megadoztatnak a szamlatulajdonost, nem neznek, hogy diak, es nincs onallo jovedelme, mert ezt a rendszert leszarja az orban kormany : az a fo, hogy a recsolkenek 15 milliot a papa a mellenyzsebbol fizeti.
Ez a havi 150 ezer nem eleg a tandijra, ezert nem a banknak, hanem a Western Unionon keresztul utalom neki a tobbi penzt, ami csak nekem kerul kurva sok extraba, de a gyereknek nem, mert O felveheti azt a penzosszeget forintban, amit en itt meghatarozok. (A postan, ahol felveszik tolem a penzt, megmondjak, hogy az adott magyar forintosszeghez mennyi NZD-t kell befizetnem + egy elegge huzos kezelesi koltseget is).
Ne sajnald tehat Gyurcsanytol ezt a 3 millat, mert o DOLGOZIK ezert a penzert, nem ugy, mint orban, aki soha egy percet sem dolgozva lett tobbszoros milliardos.
papa.49
Szutyokbence az alagutat fúrják már a hegy alatt a Cinege utca, meg a Karmelita kolostor között, ERRŐL REGÉLJ TETŰ???
papa.49
@karma1: a 08.54. re Hagyd ennek akkora Gyurcsány, meg Merkel fóbiája van, hogy mindig ezekkel jön elő... A Gyurcsány fia sajátmaga döntötte el ott akar dolgozni, és pont, a másik fia meg tanulni akart, az apja fizeti, nem az ország, akkor kinek, mi köze hozzá!!!
karma1
@papa.49: Kar, hogy mindenki elfogadja, (jo, Te meg en tutira nem), hogy recsolke 15 millajat az adofizetok penzebol fizetik, de 3 millio forint Gyurcsany-fiu tandij az kiuti a biztositekot...
Egyaltalan: nincs az a hajmereszto dolog, ami le nem menne a fide$$-hivok torkan, akik meg most is a nemletezo , magyar noket megeroszakolo, megolo menekultekrol vizionalnak, es akik siman elfogadjak hogy egy me-nek a mezei dolgozoszobaja 4 milliard forintbol (se) keszul el, mert ez csak a berendezes, az erkely ennel sokkal tobb milliardba kerult.
(Es meg ezert majd varhato egy jo nagy valagbarugas a Vilagorokseg kezeloi reszerol, mert az o engedelyuk nelkul nem buzizhatott volna bele, epiteszetileg. Az meg lesz egy szep meccs, ami megint egy vagyonba fog kerulni, termeszetesen a nep adoforintjaiba)

Fel sem fogjak az osszehasonlitast, hogy ez a 4 milliard forint meg a sulyosan tularazott orban stadionok aranak is kozel a ketharmada. meg hozzatesz 2 milliardot, es egy 3000-es stadiont lehet felepiteni.
magyarbakancs
Az volt az indok a várba költözéshez. hogy Kövér házelnök úr országgyűlés elnökségének kell a hely a parlamentbe.
A másik, hogy jogfolytonosságot akarják reprezentálni. Az,az a Horthy és a királyi korszakot.
Ajánlom nekik,hogy nyúljanak vissza a Árpád idejére.
Akkor elég volt egy sátor is.
Lehet,hogy miniszterelnök nosztalgiázna ha sátorba lenne a miniszterelnökség?
Eladott Ország
@papa.49: Ceausescu a kárpátok géniusza is alagutat épített és mégse tudott elmenekülni.
falanszter.blog.hu/2012/12/01/ma_is_titkos_ceau_escu_alvilaga
papa.49
@Eladott Ország: A dádét nem egy ,,FUG,, ból hanem a páncélozott VV. fogják kihúzni, és remélem pár órán belül úgy végzi mint a dicstelen elődje!!!
Jozefina
Pedig lenne egy-két ötlet, hogy hova költözzön!!!
Nessy
@magyarbakancs: Szent István korát ajánlom! Remekül menne a műkéz gyártóknak, mert pártunk és kormányunk meg az új milliárdosok félkézzel léteznének!
magyarbakancs
@Nessy: Nemzeti műkéz készítő vállalat lenne a neve!
Eladott Ország
"Lassan írom ,hogy a kormányfelszopó is megértse. Nem a lakásköltözésről, hanem a várbaköltözésről van szó. De közben ketyeg az óra, Tuzsonbé! A tied is, nem csak a Rogáné. Tartok tőle, hogy senki nem fog hálát rebegni, amiért hajlott gerinccel védted a védhetetlent. Az a hír viszont, hogy a Várba költöző Nemzetgazdasági Minisztérium épületének átalakítására 26,7 milliárd forintot készülünk vasvillával kidobálni az ablakon, túl ütős ahhoz, hogy leszarhatnám. Akkor is az lett volna, ha korábban nem olvasom, hogy az ENSZ munkaügyi szervezetének elemzése szerint a magyar GDP 0,01 százalékából, vagyis nagyjából 3,4 milliárd forintból fel lehetne számolni a mélyszegénységet Magyarországon. Mindenki nyugodjon meg: nem arra gondoltak, hogy mindenkinek adunk egy ezrest és felszámoltuk a felszámolnivalót, hanem hogy a jövedelmek átcsoportosítása mellett a kormány minőségi munkahelyeket teremt, kiszélesíti a termelői bázist, erősíti a munkahelyi jogokat és védelmet, illetve javítja a szegénységben élők munkaerő­piaci kilátásait. Nálunk erre se idő, se hajlandóság, ilyen alacsony összegekből ha történik is valami, legfeljebb Makovecz­típusú kazánház épül a felcsúti pottyantós vécé tövébe. Marhaságokkal nem illik fárasztani az uralkodókat.
Amikor 2014-­ben világossá vált, hogy a miniszterelnök udvartartása egy részével felhurcolkodik a Várba és felújítják a karmelita kolostort, egyes naív becslések összesen kb. 20 milliárd forintban állapították meg a kiadásokat."
1magyar
@karma1: Maradjunk annyiban, hogy mindkettő egyformán dolgozik a pénzért. Az egyik fia Gyurcsánynak olaszoknál tanul ha nem olvastad volna.
Egyébként ugyanúgy sajnálom" mindkettőtől a a nem munkával szerzett jövedelmet, de a gyerekektől soha nem sajnálom. Arra minden szülőnek annyit kell költenie amennyit bír.
karma1
@1magyar: Valoban, a gyerekek minden penzt megernek, foleg, ha a tanittatasukrol van szo, csak eppen a penz eredete nem mindegy, hogy honnan szarmazik, az adofizetokol-e, vagy a mar leadozott, munkaval megkeresett szuloi tamogatasbol.
recsolke mar igencsak tiborczne volt, amikor az egyeves kurzus kedveert otthagyta a ferjecskejet, es valahogy szo nem volt arrol, hogy o sajat maga fizeti, vagy a ferje fizetne a 15 millas tandijat. Legalabbis nem emlexem ilyen cikkre.
A cikket olvastam, igen, tudom, hogy Olaszorszagban kezdett tanulni, miutan apolo volt keves penzert a gyerekek mellett, a korhazban.
karma1
@1magyar: Szerintem meg tavolrol sem dolgoznak egyforman, ezt ugye te sem mondod komolyan... Gyurcsany mar azelott uzletember volt, amikor orban meg csak a szekhazeladassal szerzett valami kis penzmagot maganak, meg a faterjanak...
human
@karma1: Azért Orbán sem szakadt gatyában került a politika vérkeringésébe. Az apja mszmp tag volt és kisz titkár elég jó szakmai pozícióba került az átkosban, majd a rendszerváltáskor a privatizáció egyik nyertese volt. A székházeladást és joszip totot és kaja ibrahimot valószínűleg Simicska találta ki, hisz a G napig ő volt az gazdasági agytrösztje a fidesz anyagi háttérhatalmának.
Grafix69
@bakcsubakka: Az a helyzet ,hogy most az ,hogy jobboldali vagy baloldali valaki az szerintem teljesen mindegy , de ,az amikor elfelejtenek emberek lenni , arról már felesleges is karattyolnom ,hogy egyik része baromi nagy nemzeti palástba burkolódzik a másik oldal meg annyira liberális ,hogy már a saját fajtája faszával is verné a csollányt , a harmadik meg állandóan oda húz ahol a legjobban várja mindenki. Pedig semmi másról nem szól ez az egész mit arról,hogy lehet munka nélkül kényelmesen meggazdagodni lehetőleg úgy, hogy még dicsérgessen is a szerencsétlen nép akit kirabolok. Nyilvánvaló ,hogy a politikus az egy tolvaj , szerintem nincs kivétel csak megfelelő helyzetbe kell hozni és azonnal tolvaj lesz abból is akit a becsület rettenthetetlen lovagjának ismerhettünk régen.
huKKK
Trump úr törvénymódosítást fontolgat, hogy a második kormányciklusa után már Magyarországon született ember is lehessen elnök az USA-ban.
kukac50
Orbán ne is költőzőn a várba, mert hazug maffia vezér szégyent hozna a várra.
Az a Magyar Népé nem Orbáné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.